CHAMPIONS LEAGUE

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι πανηγύρισε μαζί με τον Βινίσιους την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης

Ολυμπιακός: Ο Ροντινέι πανηγύρισε μαζί με τον Βινίσιους την κατάκτηση του Champions League από τη Ρεάλ Μαδρίτης
PRETINHORODI_OFICIAL / INSTAGRAM

Ο Ροντινέι βρέθηκε το Σάββατο (01/06) στο Γουέμπλεϊ για τον τελικό του Champions League και πανηγύρισε με τον συμπατριώτη του, Βινίσιους, και τους υπόλοιπους παίκτες της Ρεάλ την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Λίγες ημέρες αφότου ανέβηκε στην κορυφή της Ευρώπης με τον Ολυμπιακό ο Ροντινέι, κατακτώντας το Conference League, ταξίδεψε στο Λονδίνο και βρέθηκε το Σάββατο (01/06) στο Γουέμπλεϊ για να παρακολουθήσει από κοντά τον τελικό του Champions League Μεταξύ Ντόρτμουντ και Ρεάλ.

Ο Βραζιλιάνος μπακ των ερυθρολεύκων πανηγύρισε με τον συμπατριώτη του, Βινίσιους, την κατάκτηση του 15ου τροπαίου των Μαδριλένων, όπως και με τους υπόλοιπους παίκτες.

Στην ανάρτηση που δημοσίευσε στο Instagram έγραψε χαρακτηριστικά: "Τι ξεχωριστή στιγμή να παρακολουθείς έναν τελικό πρωταθλητών.

Ευχαριστώ Χριστέ μου για αυτήν την ευκαιρία. Πρωταθλητής Conference League με τον Ολυμπιακό, πρωταθλητής Champions League της πραγματικής Ρεάλ".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ