ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ

Τσιτσιπάς: Η τριπλή αποστολή του Στέφανου με δύο αγώνες στα διπλά και έναν στο μονό στο Roland Garros

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Roland Garros © 2024 JEAN-FRANCOIS BADIAS / AP IMAGES

Η αναβολή των δύο αγώνων του Στέφανου Τσιτσιπά στα διπλά το Σάββατο (02/06) έχει ως αποτέλεσμα ο Έλληνας τενίστας να έχει τριπλή αποστολή την Κυριακή (02/06), καθώς αναμένεται να αγωνιστεί σε τρία παιχνίδια.

Λόγω της βροχής στο Παρίσι, που έχει κάνει άνω-κάτω το πρόγραμμα, αναβλήθηκαν το Σάββατο (01/06) τα παιχνίδια του Στέφανου Τσιτσιπά στα διπλα, τόσο στων ανδρών όσο και στο μεικτό στο Roland Garros.

Το αποτέλεσμα είναι ο Έλληνας τενίστας να έχει τριπλή αποστολή στο πρόγραμμα της Κυριακής (02/06), καθώς μετά από τις αναβολές θα παίξει τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό με τον αδερφό του, Πέτρο, και το διπλό μεικτό με τη σύντροφό του, Πάουλα. Μπαντόσα.

Αρχικά ο Νο9 του κόσμου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Ματέο Αρνάλντι στο δεύτερο ματς του προγράμματος στο Suzanne Lenglen, με την αναμέτρηση να αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 13:30.

Το ματς θα μεταδοθεί από το Eurosport 1, ενώ μπορείτε να το παρακολουθήσετε και LIVE από το Match Center του SPORT24.

Από εκεί και πέρα, στο διπλό των ανδρών ο Τσιτσιπάς μαζί με τον Πέτρο θα αντιμετωπίσουν τους Μολτσάνοφ (Ουκρανία) και Σμιθ (Αυστραλία) σε μια αναμέτρηση που θα κλείσει το πρόγραμμα της ημέρας στο court 7, γεγονός που σημαίνει ότι ο αγώνας δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 17:30.

Στη συνέχεια, θα αγωνιστεί και σε 3ο παιχνίδι, στο διπλό μεικτό με την Μπαντόσα και το οποίο δεν θα ξεκινήσει πριν από τις 20:00-20:30 πάντα σε περίπτωση που έχουν πάει όλα καλά με το πρόγραμμα και έχει γίνει κανονικά και το παιχνίδι στο διπλό ανδρών.

TAGS ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ