ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Gazzetta dello Sport: "Η Νάπολι πουλάει άμεσα τον Μανωλά για να πάρει τον Γιουσούφ"

Ο Κώστας Μανωλάς σε αναχώρηση της Εθνικής
Ο Κώστας Μανωλάς σε αναχώρηση της Εθνικής EUROKINISSI

Νέο δημοσίευμα του ιταλικού Τύπου, αυτή τη φορά της "Gazzetta dello Sport", αναφέρει ότι η Νάπολι επιθυμεί την άμεση παραχώρηση του Κώστα Μανωλά και του Αντάμ Ουνάς προκειμένου να αποκτήσει τον Ζαϊντού Γιουσούφ.

Το σίριαλ της μεταγραφής - επιστροφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, καθώς η "Gazzetta dello Sport" αναφέρει σε δημοσίευμά της την Τετάρτη ότι τα στελέχη της Νάπολι θέτουν χωρίς χρονοτριβή τον 30χρονο στόπερ στην transfer list, όπως επίσης τον Αντάμ Ουνάς, προκειμένου να έχουν χρήματα για να προχωρήσουν στη μεταγραφή του 22χρονου μέσου της Σεντ Ετιέν, Ζαϊντού Γιουσούφ.

Ως προς τον Μανωλά, το δημοσίευμα αναφέρει ότι υπάρχει ελπίδα στη διοίκηση της Νάπολι να ανεβάσει την προσφορά του ο Ολυμπιακός μέχρι τα 15 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Το συγκεκριμένο ποσό "παίζει" σε όλα τα ρεπορτάζ των ιταλικών μέσων χωρίς ν' ανταποκρίνεται πάντως στα ποσά που είναι διατεθειμένοι να φτάσουν οι "ερυθρόλευκοι".

Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει τόσο για τις λεπτομέρειες της συμφωνίας Μανωλά - Ολυμπιακού, όσο και για τις εξελίξεις που υπάρχουν στις διαπραγματεύσεις, μεταξύ των εμπλεκόμενων.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ STOIXIMAN SUPER LEAGUE SERIE A ΕΛΛΑΔΑ ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ