ΝΑΠΟΛΙ

Corriere Dello Sport: "Προτεραιότητα της Νάπολι ο Ζαϊντού Γιουσούφ για τα χαφ, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον Μανωλά"

Corriere Dello Sport: "Προτεραιότητα της Νάπολι ο Ζαϊντού Γιουσούφ για τα χαφ, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τον Μανωλά"
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Η Νάπολι ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου μέσου της Σεντ Ετιέν, Ζαϊντού Γιουσούφ, ωστόσο η συγκεκριμένη υπόθεση επηρεάζεται από την παραχώρηση ή μη του Μανωλά στον Ολυμπιακό, παρόλο που ο 30χρονος δεν αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία, εμπλέκει τον Κώστα Μανωλά στις μεταγραφικές υποθέσεις της Νάπολι. Οι "παρτενοπέι" ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου Γάλλου μέσου της Σεντ Ετιέν, Ζαϊντού Γιουσούφ και σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Corriere dello Sport" , ακόμα και αυτή η περίπτωση εξαρτάται και από τον 30χρονο διεθνή στόπερ.

Το SPORT24 σας είχε ενημερώσει για το που βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον Κώστα Μανωλά και τον Ολυμπιακό, με ορισμένα μέσα στην Ιταλία να αναφέρουν ότι ο Ναξιώτης στόπερ πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Το δημοσίευμα της Corriere αναφέρει συγκεκριμένα: "Αλλά αυτή τη στιγμή, αυτές τις ώρες, τα πάντα έχουν δοθεί στον Ζαϊντού Γιουσούφ, τον 22χρονο μέσο της Σεντ Ετιέν, έναν ποδοσφαιριστή η Νάπολι πιστεύει ότι χρειάζεται. Τα πάντα εξαρτώνται, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση, στον Μανωλά".

TAGS ΝΑΠΟΛΙ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ