ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Corriere del Mezzogiorno: "Ο Μανωλάς πιέζει να γίνει η μεταγραφή στον Ολυμπιακό"

Ο Κώστας Μανωλάς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Ελλάδας
Ο Κώστας Μανωλάς πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε με την εθνική Ελλάδας PHOTO CREDITS: INTIME

Στην Ιταλία επιμένουν για τη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό, καθώς σημερινό (20/08) δημοσίευμα της εφημερίδας "Corriere del Mezzogiorno" αναφέρει ότι ο διεθνής στόπερ πιέζει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό.

Το σίριαλ της μεταγραφής του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό συνεχίζεται, με την ιταλική εφημερίδα "Corriere del Mezzogiorno" να αναφέρει σε σημερινό (20/08) δημοσίευμά της ότι ο 30χρονος διεθνής στόπερ πιέζει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους.

Η πρόταση που έχει καταθέσει ο Ολυμπιακός έχει κάποια διαφορά με τις οικονομικές απαιτήσεις του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις (ιδιοκτήτης των "παρτενοπέι"), όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αλλά ο ποδοσφαιριστής πιέζει για να ολοκληρωθεί το deal. Το SPORT24 σας είχε αποκαλύψει με λεπτομέρειες, σε ποιο στάδιο βρίσκεται η υπόθεση, ενώ μετά το 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Σταύρος Γεωργακόπουλος επανήλθε με όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει: "Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται, υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στις δύο πλευρές, η ελληνική ομάδα προσπαθεί να πείσει τη Νάπολι, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον 10 εκατομμύρια ευρώ για να αφήσουν τον Μανωλά να αποχωρήσει.

Ο Κώστας θέλει να επιστρέψει σπίτι του και πιέζει για τη μεταγραφή, αλλά οι έως τώρα προτάσεις δεν έχουν ικανοποιήσει τις απαιτήσεις (ης διοίκησης της Νάπολι".

Η "IL Matino" αναφέρει με τη σειρά της ότι ο Ολυμπιακός προσφέρει 10 εκατομμύρια ευρώ, ενώ η Νάπολι αξιώνει 20 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μανωλά για συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και ετήσιες απολαβές ύψους 1.8 εκατομμυρίων ευρώ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑΠΟΛΙ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ SERIE A ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ