ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Γαλλία ή Ιταλία για Μετζανί

Γαλλία ή Ιταλία για Μετζανί
INTIME SPORTS

Ο Καρλ Μετζανί αποχωρεί από τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά ή το Καμπιονάτο, καθώς τον βολιδοσκοπούν γαλλικές και ιταλικές ομάδες.

Αρκετό διάστημα τώρα είχε διαφανεί πως ο Καρλ Μετζανί δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μίτσελ και η μοίρα του Αλγερινού στόπερ στον Πειραιά έμοιαζε προδιαγεγραμμένη.

Άλλωστε και ο ίδιος "ψαχνόταν", καθώς το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας αποτελεί μεγάλο δέλεαρ και ο Μετζανί προφανώς θέλει να βρεθεί ανάμεσα στους εκλεκτούς του Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς.

Πλέον είναι δεδομένο πως ο 28χρονος στόπερ δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και θα επιστρέψει στην Μονακό, στην οποία ανήκει, μόνο για να ξαναφύγει.

Είτε με την μορφή δανεισμού, είτε με κανονική μεταγραφή, ο Μετζανί θα πάει σε σύλλογο που θα αγωνίζεται προκειμένου να κερδίσει μια θέση στην αποστολή της Εθνικής Αλγερίας το καλοκαίρι.

Για τον διεθνή στόπερ υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες του Σαμπιονά και του Καμπιονάτο, με την Γαλλία ή την Ιταλία να είναι οι δύο πιθανότεροι προορισμοί για να συνεχίσει την καριέρα του.

Βαλενσιέν και Λιλ, Σασουόλο και Κιέβο Βερόνα είναι σύλλογοι που βλέπουν θετικά το ενδεχόμενο να αποκτήσουν τον Μετζανί προσπαθώντας να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ