ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σαβιόλα: "Με υποδέχθηκαν εκπληκτικά στον Ολυμπιακό"

Σαβιόλα: "Με υποδέχθηκαν εκπληκτικά στον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Χαβιέρ Σαβιόλα μίλησε σε τηλεοπτικό δίκτυο της Αργεντινής και στάθηκε στον τρόπο που τον υποδέχθηκαν στον Ολυμπιακό, τονίζοντας πως είναι πολύ χαρούμενος από την παρουσία του στον πειραϊκό σύλλογο και την Ελλάδα.

Ο Αργεντίνος επιθετικός την Παρασκευή βάφτισε την κόρη του στην Παρανά (ιδιαίτερη πατρίδα της Ρομανέλα Αμάτο) και συναντήθηκε με την δήμαρχο της πόλης, Μπλάνκα Οσούνα, στην οποία και χάρισε μια φανέλα του Ολυμπιακού με το όνομα του .

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο "κούνελος" μίλησε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο "El Once" :

"Τα πράγματα πάνε πολύ καλά φέτος. Από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Ολυμπιακό, ο σύλλογος με υποδέχτηκε εκπληκτικά και τώρα τα πράγματα πάνε ακόμα καλύτερα. Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί η προσωπική μου ζωή πηγαίνει πολύ καλά στην Ελλάδα. Αγωνίζομαι σε υψηλό επίπεδο.

Πρώτος μας στόχος είναι η κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Είμαστε πρώτοι στον πίνακα της βαθμολογίας. Παράλληλα έχουμε περάσει στην επόμενη φάση του Champions League, κάτι που είναι σημαντικό για το σύλλογο.

Εκεί θα αντιμετωπίσουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά", τόνισε μεταξύ άλλων ο Σαβιόλα που στην συνέχεια ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να γυρίσει στη Ρίβερ Πλέιτ και να κλείσει εκεί την καριέρα του:

"Έχω συμβόλαιο δυο ετών με τον Ολυμπιακό. Όταν τελειώσει θα δούμε αν θα γυρίσω. Το σίγουρο είναι πως η Ρίβερ είναι πάντα στην καρδιά μου".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ