ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φυτανίδης: "Θέμα χρόνου"

Δεν δείχνει να ανησυχεί απο την επιθετική δυστοκία της Καλαμαριάς στα τελευταία φιλικά ο Σωκράτης Φυτανίδης

"Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου για να σκοράρουμε", τόνισε ο Σωκράτης Φυτανίδης σε δηλώσεις του στο "Αθλητικό Metropolis" που στάθηκε και στην απουσία του Εμάνουελ Περόνε: "Λείπει και ο Περόνε που είναι ένας σημαντικός παίκτης στην επίθεση. Θεωρώ ότι θα βρούμε τις λύσεις στην επίθεση".

Όσο για την πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον ΟΦΗ το απόγευμα της Κυριακής στο Παγκρήτιο του Ηρακλείου της Κρήτης ο Φυτανίδης δήλωσε:

"Κάθε ξεκίνημα έχει δυσκολίες, ο ΟΦΗ είναι μία πολύ καλή ομάδα όπως έδειξε στο περσινό πρωτάθλημα, κράτησε αρκετούς ποδοσφαιριστές και έχει και δύο επίσημα παιχνίδια για το Ιντερτότο. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια και συγκέντρωση για να μπορέσουμε να πάρουμε την νίκη και γι αυτό θα παλέψουμε την Κυριακή".



Κι όσο για την νέα χρονιά ο Φυτανίδης επισήμανε: "Κάθε χρονιά είναι ξεχωριστή, το γεγονός ότι έχουν μείνει οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι θετικό. Αλλά υπάρχουν καινούργιες ομάδες στην κατηγορία, κάποιες άλλες έχουν δείξει ότι έχουν ενισχυθεί και αυτό είναι θετικό. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο στην διάρκεια της χρονιάς".



Ο Μάκης Κατσαβάκης αξίζει να σημειωθεί ότι χθες το βράδυ βρέθηκε στο "Κλεάνθης Βικελίδης" όπου και παρακολούθησε τον ΟΦΗ στο φιλικό του παιχνίδι με τον Άρη έχοντας την ευκαιρία να αποκομίσει την καλύτερη δυνατή εικόνα για τον αντίπαλο του Απόλλωνα στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Αναφορικά με τον Εμάνουελ Περόνε ο Αργεντινός επιθετικός δεν αποκλείεται να προλάβει να δώσει το παρών κάτι που θα ξεκαθαρίσει στην διάρκεια της εβδομάδας, αφού διαφορετικά θα είναι σίγουρα έτοιμος για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής στο Καυτανζόγλειο Στάδιο με τον Άρη.





ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ