ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Φαβάλι: "Θα είμαστε έτοιμοι"

Φαβάλι: "Θα είμαστε έτοιμοι"
φαβαλι

Το μυαλό όλων στο στρατόπεδο του Απόλλωνα Καλαμαριάς βρίσκεται πλέον μετά το χθεσινό φιλικό με τον Ηρακλή στο παιχνίδι της πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος της Super League με τον ΟΦΗ στο Παγκρήτιο

Ο τεχνικός του Απόλλωνα, Μάκης Κατσαβάκης, έχει κάθε λόγο να προβληματίζεται για τις απουσίες των Μπούσι και Περόνε την ίδια ώρα που η διοίκηση της ΠΑΕ αναμένει από μέρα σε μέρα να πάρει ο Βάντσε Σίκοφ να εξασφαλίσει το κοινοτικό του διαβατήριο – βουλγάρικο – αφού με την εξέλιξη αυτή θα αδειάσει μία θέση ξένου.
Ο Μάκης Κατσαβάκης μετά το τέλος του χθεσινού φιλικού με τον Ηρακλή και παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα εξέφρασε την ικανοποίησή του εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος της Super League.

Κάτι ανάλογο ισχύει και από την πλευρά των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις των Λούκας Φαβάλι και Άρη Γαλανόπουλου.

" Η ομάδα πάει όλο και καλύτερα και όσο περνάει ο καιρός θα παίζουμε και καλύτερη μπάλα. Συνεργάζομαι ήδη πολύ καλά με τον Μπρίτο και τον Λαναρή και αυτό είναι ευχάριστο ενώ περιμένουμε τους Μπούσι και Περόνε. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι και ελπίζω να ξεκινήσουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα", τόνισε ο Φαβάλι.

Από την πλευρά του ο Άρης Γαλανόπουλος τόνισε πως: " Μπαίνουμε πλέον στην τελευταία εβδομάδα πριν από την πρεμιέρα και πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να παρουσιαστούμε όσο καλύτερα γίνεται την Κυριακή. Σίγουρα θα είναι πολύ σημαντική η απώλειά τους αφού είναι η βασική μας επιθετικοί όμως τα υπόλοιπα παιδιά θα βοηθήσουν και είμαι βέβαιος ότι θα το πετύχουν. Άλλωστε είμαστε ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο όπως κάναμε και πέρσι".

Όσον αφορά τον Πάβλε Πόπαρα ο 20χρονος Σέρβος μέσος του Απόλλωνα είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στην πολωνική LKS Λοτζ με το όλο θέμα να ξεκαθαρίζει μέσα στις επόμενες μέρες.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ