ΠΑΟΚ

Φουλάρει για Ντενίλσον

Φουλάρει για Ντενίλσον
Ντενίλσον

Ο "δικέφαλος" κατέθεσε πρόταση στον Ντενίλσον, υπάρχει οικονομική διαφορά αλλά παράλληλα... αισιοδοξία

Από το μεσημέρι της Τετάρτης που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντενίλσον στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ σκόρπισε αυτόματα κύμα ενθουσιασμού στο ενδεχόμενο ο Βραζιλιάνος να γίνει μέλος της ομάδας τους τη νέα χρονιάς με τον ντόρος που έχει δημιουργηθεί να είναι πρωτοφανής.
Στην διάρκεια της χθεσινής μέρας η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ φρόντισε να επισημοποιήσει το ενδιαφέρον της για τον Ντενίλσον αποστέλλοντάς του γραπτή πρόταση ύψους 300.000 ευρώ το χρόνο συν ακόμη περίπου 100.000 ευρώ σε μπόνους.

Κι αν το συνολικό ποσό των 400.000 ευρώ είναι σίγουρο υψηλό για τα δεδομένα του ΠΑΟΚ της νέας αγωνιστικής περιόδου, οι απαιτήσεις του Ντενίλσον είναι 600.000 ευρώ το χρόνο (500.000 ευρώ συν 100.000 ευρώ μπόνους). Αυτό σημαίνει ότι την στιγμή αυτή μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει μία διαφορά της τάξης των 200.000 ευρώ που ναι μεν μπορεί να φαντάζει μεγάλη αλλά μπορεί και να εξανεμιστεί από τρεις παράγοντες.

Πρώτα από την αύξηση της προσφοράς από τον Θοδωρή Ζαγοράκη που ουσιαστικά από την πρώτη στιγμή φαίνεται να ασχολείται αποκλειστικά με το όλο θέμα της απόκτησης του Ντενίλσον. Δεύτερον από τον κόσμο του ΠΑΟΚ που δείχνει έτοιμος για επιπλέον αγορά εισιτηρίων διαρκείας στην δική του προσπάθεια ολοκλήρωσης της μεταγραφής του Βραζιλιάνου. Και τρίτον από φίλους επιχειρηματίες προσκείμενους στον ΠΑΟΚ αλλά και στον Θοδωρή Ζαγοράκη συμβάλλοντας με την σειρά τους για αίσιο τέλος του φλερτ.

Όπως και να έχει όμως και πριν γίνουν οι παραπάνω τρεις παράμετροι στον ΠΑΟΚ περιμένουν την έγγραφη απάντηση του Ντενίλσον για να συνεχίσουν τις επαφές τους ενώ θεωρείται σίγουρο πως στην διάρκεια της σημερινής μέρας αναμένονται εξελίξεις με την όλη υπόθεση να μπαίνει στην τελική της ευθεία.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ναι μεν θέλει να κάνει την υπέρβαση και να φέρει στον ΠΑΟΚ έναν ποδοσφαιριστή της εμβέλειας του Βραζιλιάνου Ντενίλσον ωστόσο το μόνο που φαίνεται να τον προβληματίζει είναι ότι δεν θέλει να διαταράξει τις οικονομικές ισορροπίες ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος του εκτροχιασμού από το δρόμο της εξυγίανσης που αποτελεί και τον μεγάλο στόχο.

Η δίψα μάλιστα του κόσμου του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Ντενίλσον και παράλληλα το ύψος της αγωνίας του να τον δει κάτοικο Τούμπας φάνηκε περίτρανα χθες όταν στην διάρκεια της ημέρας δύο φορές "έπεσε" η ιστοσελίδα του Βραζιλιάνου λόγω της τεράστιας επισκεψιμότητας από φιλάθλους της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Στα μηνύματά τους προς τον Ντενίλσον, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ του κάνουν λόγο να έρθει στην ομάδα τους και να μην επιλέξει το Ντάλας των ΗΠΑ που έχει δείξει επίσης ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά ούτε την ομάδα από το Μεξικό ή αυτή από την Αργεντινή που τον έχει πλησιάσει.

Από εκεί και πέρα θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο 34χρονος Σέρβος επιθετικός Σάβο Μιλόσεβιτς δεν απασχολεί τον ΠΑΟΚ. Η αλήθεια είναι ότι είχε μεν προταθεί πριν από ένα μήνα ζητώντας 1,2 εκ. ευρώ για διετές συμβόλαιο αλλά με τις απαιτήσεις που είχε το όλο θέμα δεν προχώρησε ποτέ με τον Μιλόσεβιτς να βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΚ.














TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ