ΠΑΟΚ

Προχωρημένο του Ντενίλσον

Προχωρημένο του Ντενίλσον
Ντενίλσον

Ο Ζαγοράκης έχει αναλάβει προσωπικά το θέμα της απόκτησης Ντενίλσον και η απόκτηση του Βραζιλιάνου έχει καλές πιθανότητες (video)

Από την πρώτη στιγμή που προτάθηκε ο Ντενίλσον στον ΠΑΟΚ ήταν επόμενο να προκαλέσει μεγάλη εντύπωση με τους ιθύνοντες της ομάδας της Θεσσαλονίκης και πολύ περισσότερο τον Θοδωρή Ζαγοράκη να βρίσκονται σε επαφές με τον εκπρόσωπο του διεθνή Βραζιλιάνου σταρ ο οποίος πέρυσι αγωνίστηκε στην Αλ Νασρ της Σαουδικής Αραβίας.
Στις επαφές αυτό που εξετάζεται από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι όλες οι παράμετροι τόσο των οικονομικών απαιτήσεων που έχει ο Ντενίλσον όσο και της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκεται με τον Βραζιλιάνο να βρίσκεται στο στόχαστρο επίσης του Ντάλας που αγωνίζεται στο αμερικάνικο πρωτάθλημα και της Νιούελς Ολντ Μπόις της Αργεντινής.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ εξετάζουν με προσοχή και παράλληλα με τεράστιο ενδιαφέρον την περίπτωση του Ντενίλσον ο οποίος εφόσον δεχθεί τους οικονομικούς όρους που θα του προταθούν θα έρθει στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια αν όλα πάνε καλά είναι πολύ πιθανό να υπογράψει συμβόλαιο και να γίνει κάτοικος Τούμπας για τον επόμενο χρόνο.

Από χθες που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον για τον Ντενίλσον στις τάξεις του κόσμου του ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσιολογικό προκάλεσε ενθουσιασμό με τον Θοδωρή Ζαγοράκη να έχει αναλάβει το όλο θέμα της απόκτησής του ακόμη πιο ζεστά και με προσωπικούς του χειρισμούς να θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο.



Φυσική κατάσταση με πανστρατιά
Στα αγωνιστικά ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Gilde Sporthotel στην Γερμανία όπου βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ με το πρόγραμμα να περιείχε κυρίως ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τρέξιμο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Μίροσλαβ Σνάουτσνερ ο οποίος χθες γυμνάστηκε μόνος του διότι αντιμετώπιζε ένα μικροπρόβλημα στον τετρακέφαλο.

Πρόστιμο περιμένει τον Ουντέζε

Όσο για τον Ιφεάνι Ουντέζε έδωσε σημεία ζωής μέσω του εκπροσώπου του Αλέξη Βαγιάτα με τον τελευταίο να επικοινώνησε χθες με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να ενημέρωσε ότι σήμερα τελικά ο Νιγηριανός αμυντικός θα ξεκινήσει από τη Νιγηρία και αύριο το βράδυ θα βρίσκεται στη Γερμανία.

Εφόσον ο Ουντέζε φθάσει τελικά αύριο το βράδυ στο Ανόβερο της Γερμανίας και ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 6.000 ευρώ όπως προβλέπεται από το συμβόλαιό του για κάθε μέρα καθυστέρησης, αν και ήδη στον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι και προβληματισμένοι με τη συμπεριφορά του.

Όσο για τον Γιώργο Μπρέγκου μετά τους Βοσκόπουλο, Τσουλάκο και Μανουσαρίδη ήταν η δική του σειρά να δοθεί ως δανεικός στον Πανσερραϊκό για να αποκτήσει εμπειρίες και να επιστρέψει πιο έτοιμος στον ΠΑΟΚ.















TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ