ΠΑΟΚ

Φήμες για Ντενίλσον

Φήμες για Ντενίλσον
Ντενίλσον

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντενίλσον

Οι φήμες λένε ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ έχουν ήδη έρθει σε μία επαφή με τον Ντενίλσον ο οποίος έδειξε θετικός και ενώ αρχικά αναμένονταν εξελίξεις εντός του επόμενου δεκαημέρου αυτές δεν αποκλείεται να υπάρξουν πολύ συντομότερα, ακόμα και στην διάρκεια της σημερινής μέρας.
Ο Ντενίλσον γεννήθηκε στις 24 Αυγούστου του 1977, αγωνίζεται στα άκρα της γραμμής κρούσης και το 1998 ήταν ο ακριβότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου παίρνοντας μεταγραφή από την Σάο Πάολο στην Μπετις έναντι του ποσό των 32 εκ. ευρώ. Ο διεθνής Βραζιλιάνος έχει περάσει από τις Σάο Πάολο, Μπέτις, Φλαμένγκο και Μπορντό και αυτή τη στιγμή είναι παίκτης της Αλ Νασρ από τη Σαουδική Αραβία.

Με την εθνική Βραζιλίας έχει 68 συμμετοχές και 10 γκολ στο ενεργητικό του. Το 2002 μάλιστα ήταν στη σύνθεση της ομάδας της Σελεσάο που κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Κορέα με συμπαίκτες του τους Ριβάλντο, Ρονάλντο, τον πιτσιρικά τότε Ροναλντίνιο και όχι μόνο.

Το σίγουρο είναι πως στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ προχωρήσει τελικώς στην απόκτηση του Ντενίλσον, με το φλερτ να επιβεβαιώνεται και από τις δύο πλευρές και ότι υπάρχει απλώς μία διαφορά στο οικονομικό, τότε και χωρίς αμφιβολία η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα προχωρήσει σε μία μεγάλη μεταγραφική "βόμβα".

Πολύ απλά γιατί πρόκειται χωρίς αμφιβολία για ένα τεράστιο όνομα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και η πιθανή μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ θα προκαλέσει πολύ μεγάλη αίσθηση σε όλο τον πλανήτη προκαλώντας παράλληλα ντελίριο ενθουσιασμό στον κόσμο του "Δικεφάλου".

Παρακολουθείστε ένα βίντεο με στιγμές ποδοσφαιρικής μαγείας από τον μάγο της μπάλας Ντενίλσον.



Ανακοίνωση της ΠΑΕ
Έκκληση του ΑΣ για τις μετοχές Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. ΠΑΟΚ απευθύνει έκκληση στους κατόχους των 38,5% μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να τις μεταβιβάσουν στην υπάρχουσα διοίκηση με πρόεδρο τον Θόδωρο Ζαγοράκη. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ διαισθανόμενος τη λαϊκή απαίτηση για ενότητα και στήριξη στη διοίκηση του Θεόδωρου Ζαγοράκη, απευθύνει έκκληση στους κατόχους του 38,5% των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (ποσοστό Ι. Γούμενου), όπως αυτοί με η χωρίς τη μεσολάβηση του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ τις μεταβιβάσουν κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή στα μέλη της παρούσας διοίκησης τα οποία με τη σειρά τους θα τις μεταβιβάσουν στο νέο επενδυτή".



Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ σχετικά με την μεταβίβαση του 38,5% των μετοχών στη νυν διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής: "Το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του Α.Σ. ΠΑΟΚ, δηλώνει ότι αποδέχεται τη μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ από την προηγούμενη διοίκηση, πιστεύοντας ότι πρέπει να παραμείνει πιστό στη θέληση του κόσμου της ομάδας για ενότητα όλων. Όλοι μας αυτές τις στιγμές, παραμερίζοντας οτιδήποτε άλλο, να βάλουμε τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα".

Συμφωνία με "ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε."
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τη σύναψη συμφωνίας χορηγίας με τη "ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε.", η οποία αφορά στην ανάδειξη της εταιρείας σε "Κύριο Χορηγό" της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα επόμενα τρία χρόνια (αγωνιστικές περίοδοι 2007 - 2008, 2008 - 2009 και 2009 - 2010).

Η "ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε." θα προβάλλεται στα μανίκια της επίσημης εμφάνισης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, την οποία θα φορούν όλοι οι παίκτες της στους αγώνες του Πρωταθλήματος Super League, του Κυπέλλου Ελλάδος και στα φιλικά παιχνίδια εντός και εκτός Ελλάδας.

Ποια είναι Η "ΛΑΝ-ΝΕΤ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ Α.Ε."
Ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα το 1999, προσφέροντας πρωτοποριακές υπηρεσίες και ολοκληρωμένες λύσεις τηλεπικοινωνιών που απευθύνονται τόσο σε Ιδιώτες, όσο και σε σύγχρονες Επιχειρήσεις. Η εταιρεία παραμένει μέχρι σήμερα κορυφαία στον κλάδο της, εξυπηρετώντας τους πελάτες της μέσω του ιδιόκτητου πανελλαδικού της δικτύου.

Το φάσμα των υπηρεσιών που παρέχει περιλαμβάνει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας, πρόσβαση στο Internet, καθώς και ευρυζωνικές υπηρεσίες, οι οποίες προσφέρονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές. Η εταιρεία είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ενώ σταθμός στη στρατηγική της ανάπτυξη αποτέλεσε η διασύνδεση του δικτύου της με αυτό του ΟΤΕ στις αρχές Νοεμβρίου του 2001, καθώς και η συμφωνία αποδεσμοποίησης του τοπικού βρόγχου (LLU).

Η εταιρεία συνεχίζει να κινείται με ταχείς ρυθμούς ανάπτυξης, με βάση το επενδυτικό και αναπτυξιακό της πλάνο και βρίσκεται στην κορυφή των εξελίξεων της αγοράς των τηλεπικοινωνιών.



























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ