ΠΑΟΚ

Αποστολίδης: "Πάντα στη διάθεση"

Αποστολίδης: "Πάντα στη διάθεση"
Αποστολίδης MOTIONTEAM

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαρίστησε τον Κούλη Αποστολίδη, ενώ ο ίδιος τόνισε πως θα βρίσκεται πάντα στην διάθεση του ΠΑΟΚ

Αναφερόμενος στην απόφασή του να προχωρήσει στη σημερινή δήλωση αποχώρησής του από τα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Κούλης Αποστολίδης τόνισε: "Η απόφαση μου έχει σχέση με το γεγονός πως με την ανάληψη των καθηκόντων από τον Θοδωρή Ζαγοράκη, διαπίστωσα ότι οι αρμοδιότητες που είχα με την διοίκηση του κυρίου Βεζυρτζή πλέον τις έχουν αναλάβει άλλοι άνθρωποι. Αλλωστε ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει εδώ και καιρό".

"Μετά απο κάθε κακό έρχεται κάτι καλό"



Για την χθεσινή βαριά ήττα από την Μπράουνσβαϊγκ δήλωσε: "Το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα, ήταν πάρα πολύ βαρύ, αλλά είναι κάτι που θα ξεπεράσει η ομάδα πάρα πολύ γρήγορα. Ίσως μας βγει σε καλό. Δέκα φορές να ξαναγίνει το ματς δεν πρόκειται να ξανασυμβεί. Ήταν αρκετοί οι λόγοι.

Το γεγονός ότι το παιχνίδι έγινε αμέσως μετά την άφιξη ήταν ένας σημαντικό λόγος. Αν είχαμε μία καλύτερη οικονομική κατάσταση δεν θα γινόταν αυτό το φιλικό τόσο γρήγορα. Πολύ βαρύ σκορ το 7-0, αλλά από κάθε κακό βγαίνει και κάτι καλό. Πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί η ομάδα είναι στο στάδιο αρχικής προετοιμασίας, αλλά και για το έργο της διοίκησης".

"Πρέπει να μείνει ο Ζαγοράκης"





Σε ερώτηση για την σημερινή διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Αποστολίδης τόνισε: "Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι πως ο Θόδωρος Ζαγοράκης είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ είναι άνθρωποι τεχνοκράτες, έχουν κάνει ένα σωστό καταμερισμό των αρμοδιοτήτων, είναι άνθρωποι που δουλεύουν ώρες. Το πράγμα πηγαίνει πολύ καλά", κι όσο για την ρύθμιση των χρεών δήλωσε:

"Προσωπικά πιστεύω ότι είναι απαραίτητο να γίνει η ρύθμιση, άσχετα αν αυτό σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώνει 1,5 εκατομμύριο ευρώ το χρόνο για δέκα χρόνια. Πέρα από την ρύθμιση για να βρεθεί μια μόνιμη λύση, θα πρέπει να βρεθεί ένα επενδυτικός φορέας, ένα επενδυτικό σχήμα, δυνατό οικονομικά και να έχει λόγους συγκεκριμένους που αναλαμβάνει τον ΠΑΟΚ. Νομίζω και πιστεύω ότι μετά από αυτό θα πρέπει να μείνει στην προεδρία του συλλόγου ο Θοδωρής Ζαγοράκης".

"Ο Αλεξάκης είναι μια σοβαρή λύση"



Σε ερώτηση για την περίπτωση του επιχειρηματία Κωνσταντίνου Αλεξάκη και της εμπλοκής του στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε: "Επειδή η περίπτωση του κυρίου Αλεξάκη είναι σε εξέλιξη, θα μου επιτρέψετε να μην αναφερθώ σε αυτό. Κατά την άποψη μου, η λύση του γκρουπ του κυρίου Αλεξάκη είναι μία σοβαρή λύση και έχει ακολουθήσει και μία σοβαρή προσέγγιση στο θέμα ΠΑΟΚ".

"Να μην πάρει κάποιος το 51%"



Όταν του ζητήθηκε να σχολιάσει το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που είχε στην κατοχή του ο Γιάννης Γούμενος της τάξης του 38,5% και διαχωρίστηκε στα μέλη της προηγούμενης διοίκησης ο κ. Αποστολίδης δήλωσε: "Το πακέτο των μετοχών το έχουν 7 ξεχωριστοί άνθρωποι και δεν μπορώ να γνωρίζω τους λόγους που ο καθένας θέλει να τις δώσει ή να μην τις δώσει. Πιστεύω ότι αυτές οι μετοχές δεν είναι δικές μου, άρα δεν έχω αντίρρηση να τις παραδώσω στο Α.Σ.

Πιστεύω και το θεωρώ πολύ σημαντικό ότι είναι καλό μετά τη ρύθμιση και ενόψει της παρουσίας επενδυτών, είναι καλό να συσχετιστεί έτσι ώστε καταβάλλοντας κάποιος τα χρήματα στη τράπεζα να μην μπορεί να πάρει πάνω από το 51%. Είναι καλό να υπάρχει ένα ποσοστό στον ΠΑΟΚ που να μην επιτρέπει το 66,6% να παίρνει όλες τις αποφάσεις".

"Δεν γνωρίζω για τον Ελ Ταΐφ"





Τέλος για την περίπτωση της απόκτησης του διεθνή Τυνήσιου επιθετικού Ταμίν Ελ Ταϊέφ δήλωσε: " Το αν αποκτηθεί ο Ελ Ταϊφ έχει σχέση με το αν θα παραχωρηθεί ο Τόργκελε, για να ελευθερωθεί μία θέση στην επίθεση. Προσωπικά δεν ήμουν ενήμερος για τον παίκτη και για κάποιες κινήσεις το τελευταίο καιρό, που είχαν να κάνουν τις αρμοδιότητες μου".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ