ΠΑΟΚ

Πρώτο τεστ με Μπράουνσβαϊκ

Πρώτο τεστ με Μπράουνσβαϊκ
ΠΑΟΚ, ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ο ΠΑΟΚ θα δώσει τον πρώτο του φιλικό αγώνα με αντίπαλο την Μπράουνσβαϊκ

Στην διάρκεια της σημερινής μέρας εξάλλου θα ξεκαθαρίσει το θέμα με το αν μεθαύριο Τρίτη το σύνολο του Γιώργου Παράσχου μετά από την ακύρωση του φιλικού με την Μπούρσασπορ ή την Όλντεσμποργκ ομάδα Δ' Εθνικής.
Όσο για το θέμα του διεθνή Τυνήσιου επιθετικού Αμίν Ελ Ταϊέφ που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στις δύο προπονήσεις του ΠΑΟΚ που συμμετείχε και ο Γιώργος Παράσχος εισηγήθηκε την απόκτησή του βασικό κριτήριο θα είναι το οικονομικό. Τα χρήματα που ζήτησε ο Γάλλος μάνατζερ του Ελ Ταϊέφ είναι πάνω από τα δεδομένα του ΠΑΟΚ με τους διοικούντες του «Δικεφάλου» να μην δείχνουν διατεθειμένοι να παρεκκλίνουν της οικονομικής πολιτικής τους και να αναμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις του.

Για το λόγο αυτό αύριο η διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα κάνει συγκεκριμένη τελική πρόταση στον Ελ Ταϊέφ που χθες το πρωί αναχώρησε για την Τυνησία. Στην περίπτωση που την αποδεχτεί τότε θα κινηθούν διαδικασίες να βγει άμεσα η βίζα του για να μεταβεί στη Γερμανία και να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή.

Από εκεί και πέρα ανεξάρτητα από την απόκτηση του Ελ Ταϊέφ δεν θα πρέπει να αποκλειστεί και ακόμη μία μεταγραφή έκπληξη από πλευράς του ΠΑΟΚ με βαρόμετρο για να γίνει κατά κύριο λόγο την αποδέσμευση του Σαντόρ Τόργκελε από την οποία στον «Δικέφαλο» θα βγουν ωφελημένοι κατά 300.000 ευρώ.

Σήμερα εξάλλου ολοκληρώνεται η δεύτερη άδεια που είχε ζητήσει και πήρε ο διεθνής Ούγγρος επιθετικός χωρίς ωστόσο να έχει βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του παρά το ότι συνεχίζει τις επαφές του με συλλόγους της Πορτογαλίας.

Παρόλα αυτά στον ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένοι να δώσουν στον Τόργκελε ακόμη μία παράταση χωρίς πάντως να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μείνει τελικά στο δυναμικό της ομάδας κάτι που αν συμβεί θα του προταθεί μία γενναία μείωση των αποδοχών του.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ