ΠΑΟΚ

"Ανοχή τέλος"

"Ανοχή τέλος"
παοκ κοσμος

Οι ΣΦ ΠΑΟΚ εξέδωσαν χθες το βράδυ ανακοίνωση αναφορικά με το θέμα των μετοχών της ΠΑΕ οι οποίες παραμένουν στα χέρια μελών της προηγούμενης διοίκησης

" Πέρασε μία εβδομάδα από την ανακοίνωση που εκδώσαμε καλώντας του μετόχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να παραδώσουν το ποσοστό μετοχών που κατέχουν στο θεματοφύλακα του συλλόγου ΑΣ ΠΑΟΚ με απώτερο σκοπό αυτές να περιέλθουν στην κατοχή του προέδρου της ΠΑΕ Θοδωρή Ζαγοράκη.

Διαπιστώσαμε ότι ελάχιστοι από τους κυρίους ασχολήθηκαν με το περιεχόμενο της ανακοίνωση και δεν έδειξαν τη διάθεση να παραδώσουν τις μετοχές. Με τη στάση τους αυτή προκαλούνται επιπλέον προβλήματα στη διοίκηση Ζαγοράκη και θεωρούμε τη στάση τους εχθρική προς τον ΠΑΟΚ και το λαό του. Κύριοι δε σεβαστήκατε την επιθυμία μας και απαίτηση του ΠΑΟΚτσήδικου λαού.

Στα μάτια μας πλέον δεν είστε τίποτα περισσότερο από μία συνέχεια της άρρωστης κατάστασης που βιώσαμε τόσα χρόνια στα δρώμενα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και σας θεωρούμε εχθρούς του συλλόγου.Ξεχνάτε ότι με την παρέμβαση του ΠΑΟΚτσήδικου λαού γίνατε κάτοχοι των μετοχών και τη δεδομένη στιγμή λειτουργείτε σαν νταβατζήδες εξαντλώντας τα όρια ανοχής μας.

Τίποτα και κανείς δε θα αφήσουμε να μπει τροχοπέδη στη νέα κατάσταση που δρομολογήθηκε για να φτάσει ο ΠΑΟΚ μας στην κορυφή.

ΑΝΟΧΗ ΤΕΛΟΣ!!!

ΥΓ: Το αγωνιστικό δε μας απασχολεί. Ζητούμενο σήμερα είναι η στήριξη σε μία προσπάθεια που βλέπουμε ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο γι' αυτό το λόγο ζητάμε την ανταπόκριση του ΠΑΟΚτσήδικου λαού και τη μαζική αγορά εισιτηρίων διαρκείας.

Σύνδεσμοι ΠΑΟΚ











".
TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ