ΠΑΟΚ

Επιχείρηση ανασύνταξη

Επιχείρηση ανασύνταξη
Παρασχος

Μετα την συντριπτική ήττα με 7-0 στο φιλικό με την Μπραουνσβάικ, στον δικέφαλο επιχειρείται ανασύνταξη

Στον "Δικέφαλο" επιχειρείται ανασύνταξη, σήμερα υπάρχει νέο φιλικό στις 20:00 με την Όλντενμπουργκ ενώ οι κινήσεις για τον Μιχάλη Καψή συνεχίζονται τη στιγμή που ο Βραζιλιάνος Άλαν δεν ικανοποιεί ενώ η περίπτωση του διεθνή Τυνήσιου επιθετικού Αμίν Ελ Ταϊέφ απορρίφθηκε.
Το 7-0 δεν έχει βγει, και δύσκολα θα βγει, από το μυαλό του Θοδωρή Ζαγοράκη που και χθες ο πρώην αρχηγός και πλέον πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ πέρασε την ημέρα του με το κινητό του τηλέφωνο στο χέρι βρισκόμενος σε επικοινωνία με τον Γιώργο Παράσχο και πρώην συμπαίκτες του και ίδιο φανερά εκνευρισμένο. Το μόνο που τον ηρέμησε σε κάποιο βαθμό ήταν ότι κανείς τους δεν έψαξε για δικαιολογίες με τον καθένα να ανέλαβε την ευθύνη που του αναλογεί.

Όπως και να έχει το σίγουρο είναι ότι μετά το 7-0 της ήττας από την Μπραουνσβάικ θα αναγκάσει τον Ζαγοράκη γρηγορότερα από ότι προγραμμάτιζε να καταστήσει σαφές σε όλους ότι σκοπεύει να οργανώσει τον ΠΑΟΚ σε επαγγελματικά πρότυπα. Σε αυτή την λογική μόνο τυχαίο δεν είναι ότι με εντολή του από αύριο κιόλας θα βρίσκεται στην Γερμανία ο Παναγιώτης Ποικιλίδης ενώ από την Παρασκευή ο «Τεό» με τους Ηλία Βιολίδη, Ανδρέα Μανδρίνο και πιθανότατα ο Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος.

Ο Γιώργος Παράσχος από την πλευρά του και στην ομιλία του πριν την έναρξη της χθεσινής πρωινής προπόνησης στην Γερμανία και με αφορμή το βαρύ 7-0 της ήττας από την Μπραουνσβάικ για πρώτη φορά μετά από σχεδόν επτά μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ύψωσε τον τόνο της φωνής του.

"Σας λείπει ο εγωισμός..."
"Σας λείπει ο ποδοσφαιρικός εγωισμός! Λυπάμαι πολύ γι' αυτό. Η ομάδα διασύρονταν και κανείς δεν είχε το σθένος να κάνει κάτι για να αλλάξει η ροή του αγώνα. Δεν λέω, όλοι δικαιούνται κάποτε μία κακή μέρα... Αλλά αυτό που έγινε στο παιχνίδι με την Μπραουνσβάικ δεν είχε προηγούμενο. Δεχόσασταν τα γκολ, το ένα μετά από το άλλο αδιαμαρτύρητα!", τόνισε ο Γιώργος Παράσχος χωρίς να μείνει εκεί:

"Γράψαμε σελίδα ντροπής"
"Είμαστε ΠΑΟΚ και αυτό πρέπει να το βάλετε όλοι καλά στο μυαλό σας. Δεν επιτρέπεται να παρουσιάζουμε τέτοια εικόνα. Γράψαμε μία σελίδα ντροπής. Είμαστε όλοι υπεύθυνοι. Γι' αυτό και οφείλουμε να γράψουμε άλλες σελίδες καλύτερες για τον ΠΑΟΚ. Σας ξαναλέω σοβαρευτείτε! Δε θέλω να πάρω πιο δραστικά μέτρα και να αποδώσω προσωπικά ευθύνες σε καθέναν χωριστά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αλλάξουμε πολλά πράγματα...".




Εκτός του Γιώργου Παράσχου που προσπάθησε με τις φωνές του να φέρει τους ποδοσφαιριστές του προ των ευθυνών τους και οι αρχηγοί του ΠΑΟΚ φρόντισαν να αναλάβουν δράση. Μέσα λοιπόν στο βαρύ κλίμα που υπήρχε στο ξενοδοχείο χθες πριν το μεσημεριανό με πρωτοβουλία των τεσσάρων αρχηγών Κωνσταντινίδη, Βρύζα, Γεωργιάδη και Τοχούρογλου η ομάδα συγκεντρώθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου και πραγματοποιήθηκε μία ανοιχτή συζήτηση για το τι συνέβη στο πρώτο φιλικό και ήρθε η ήττα με το βαρύ 7-0 από την Μπραουνσβάικ.

Ο καθένας εξέφρασε την άποψή του και ήταν φανερή η ντροπή που ένιωθαν για τη συντριβή που είχαν γνωρίσει από μία ομάδα Γ' Εθνικής της Γερμανίας. Όσο για αυτό που φάνηκε ήταν ότι είναι ενωμένοι σαν μία γροθιά και υπάρχει ψυχική συνοχή και υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους ότι όλοι μαζί πρέπει να ξεπεράσουν το σοκ και να δώσουν άμεσα στον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρές μέσα από τα επόμενα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν επί γερμανικού εδάφους.

Ανεβάζει ρυθμούς ο Λάκης, εν αναμονή Ουντέζε
Κατά τα άλλα κι ενώ ο Βασίλης Λάκης ανεβάζει ολοένα και περισσότερο ρυθμούς ενώ συνεχίζεται η αναμονή της άφιξης στο Μπάρτζινχάουζεν του Νιγηριανού Ιφεάνι Ουντέζε. Όσο για τον νεαποκτηθέντα Βραζιλιάνο αμυντικό Άλαν η απόδοσή του στο φιλικό με την Μπραουνσβάικ προβλημάτισε τον Γιώργο Παράσχο και αν δεν βελτιωθεί άμεσα τότε δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να αποτελέσει παρελθόν.

Φήμες για Καψή
Παράλληλα από χθες στον ΠΑΟΚ ξεκίνησε η αναζήτηση για εύρεση κεντρικού αμυντικού με την φημολογία για επαφές με τον Μιχάλη Καψή να έγινε ακόμη πιο έντονη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης φαίνεται ότι χειρίζεται προσωπικά το θέμα όπως έκανε και στις περιπτώσεις των Λάκη και Βρύζα αλλά και του Φύσσα με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις από την κοινή τους παρουσία στην Εθνική και στην ΑΕΚ.

Ο Καψής τη στιγμή αυτή πάντως ανήκει στο ΑΠΟΕΛ με τον έμπειρο αμυντικό μάλιστα να αναμένεται να είναι βασικός στον σημερινό επαναληπτικό αγώνα του ΑΠΟΕΛ με τη Μπάτε Μπόρισοφ για τα προκριματικά του Champions League.

Ουζουνίδης: "Δεν φεύγει ο Καψής"
Όσο για τον τεχνικό της κυπριακής ομάδας, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, αξίζει να σημειωθεί ότι στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου εν όψει του σημερινού αγώνα σε σχετική ερώτηση απάντησε: "Πρώτη φορά το ακούω από εσάς για τον Καψή. Από το ΑΠΟΕΛ δεν φεύγουν παίκτες αλλά έρχονται. Ο Καψής έχει συμβόλαιο και δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ομάδα".

Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον για τον διεθνή Τυνήσιο επιθετικό Αμίν Ελ Ταϊέφ έπαψε οριστικά να υφίσταται από χθες με απόφαση του Θοδωρή Ζαγοράκη. Αυτή δεν είχε να κάνει με το οικονομικό θέμα αν και τα χρήματα που είχε ζητήσει ο Γάλλος μάνατζέρ του είχαν κριθεί από την πρώτη στιγμή υπερβολικά αλλά με την απόφασή του ότι θα ήταν προτιμότερο μαζί με τους Σάλμον, Βρύζα και Χριστοδουλόπουλο να δοθούν ευκαιρίες στο νεαρό Στέφανο Αθανασιάδη κι έτσι πλέον στον ΠΑΟΚ στρέφουν την προσοχή τους για την απόκτηση ενός χαφ με προσωπικότητα που θα μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή.
























TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ