ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Φήμες για Μοριέντες

Φήμες για Μοριέντες
μοριεντες

Ο Φερνάντο Μοριέντες επανέρχεται στο προσκήνιο. Ενδιαφέρον της Ρούμπιν Καζάν για Μπράβο

Ο Ισπανός επιθετικός αποτέλεσε το περασμένο καλοκαίρι μεταγραφικό στόχο των πρωταθλητών Ελλάδας, ωστόσο, οι συζητήσεις των δύο πλευρών δεν προχώρησαν, αφού ο παίκτης είχε συμβόλαιο με την Βαλένθια και δεν ήθελε να φύγει από την Ισπανία.
Στο τέλος της σεζόν ο Μοριέντες μένει ελεύθερος και τα σενάρια απόκτησης από τους "ερυθρόλευκους" εντείνονται. Τα χρήματα είναι το μεγάλο πρόβλημα αφού το κασέ του 33χρονου διεθνή είναι υψηλό.

Η ηλικία, επίσης, απασχολεί τον Ολυμπιακό καθώς υπάρχει πρόθεση να πέσεις ο μ.ο, αλλά ο Μοριέντες είναι μία ειδική περίπτωση. Πολλοί βλέπουν στο πρόσωπο του Μοριέντες, έναν νέο Κοβάσεβιτς που ελάχιστοι είχαν εμπιστοσύνη στις ικανότητες του Σέρβου και αποδείχθηκε σημαντικό όπλο για τον Ολυμπιακό.

Ο Μοριέντες την φετινή σεζόν δεν έχει πολλές συμμετοχές με την Βαλένθια μόλις 14 με 7 γκολ στο ενεργητικό του. Πριν βρεθεί στο Μεστάγια είχε αγωνιστεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, Μονακό και Λίβερπουλ. Αυτή είναι η τρίτη σεζόν του Μοριέντες στην Βαλένθια και σε 60 συμμετοχές στο πρωτάθλημα έχει 20 γκολ.

Ενδιαφέρον από Ρούμπιν Καζάν για Μπράβο

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "ΦΩΣ" η πρωταθλήτρια Ρωσίας Ρούμπιν Καζάν έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Ραούλ Μπράβο.

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να απαγκιστρωθεί από το συμβόλαιο του Μπράβο που κυμαίνεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ για δύο χρόνια.

Ο Ραούλ Μπράβο δόθηκε με την μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι στην Νουμάνθια και την προοπτική να πωληθεί, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περίμενε η διοίκηση.

Οι προσεχείς ημέρες αναμένονται να είναι κρίσιμες, καθώς θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το αν ο Ισπανός παραχωρηθεί σε κάποια άλλο σύλλογο.

Koβάσεβιτς: "Οικογένεια μου ο Ολυμπιακός"

Σε εκδήλωση που έγινε στη Λάρνακα παρουσία του Δημάρχου της πόλης Ανδρέα Μωυσέως, για τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από την ίδρυση της τοπικής ΠΕΦΟ, παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι της ΠΑΕ Ολυμπιακός ο διευθυντής επικοινωνίας Γιάννης Μώραλης, ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κυριάκος Δουρέκας και οι ποδοσφαιριστές Ντάρκο Κοβάσεβιτς, Τάσος Πάντος, αλλά και ο πρώην "ερυθρόλευκος" επιθετικός Γιάννης Οκκάς.

Στην ομιλία του ο Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε στον Κοβάσεβιτς, λέγοντας ότι πρόκειται για μια μεγάλη προσωπικότητα μέσα και έξω από τους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και στον Τάσο Πάντο, για τον οποίο είπε πως όταν πήγε στον Ολυμπιακό ουδείς περίμενε να έχει αυτή την εξέλιξη, όμως αυτός με το πάθος και την αγωνιστικότητά του έχει προσφέρει πολλά και έχει συμβάλει τα μέγιστα στις επιτυχίες της ομάδας.

Στο τέλος πρόσθεσε: " Η χρονιά άρχισε από αυτή την πόλη άσχημα για την ομάδα μας και σε αυτή την πόλη βρισκόμαστε τώρα, αμέσως μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ελπίζουμε και ενός ακόμα Κυπέλλου".

Από τη δική του μεριά, ο Πάντος τόνισε μεταξύ άλλων: " Εγώ απλώς έχω κάποια στοιχεία από αυτά που χαρακτηρίζουν την ομάδα μας, δηλαδή το πάθος, τη δύναμη και την αγωνιστικότητα. Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή που δουλέψαμε ενάμιση περίπου χρόνο μαζί με έναν ποδοσφαιριστή και άνθρωπο σαν τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς".

Ο Σέρβος επιθετικός δήλωσε: " Ευχαριστώ για την αγάπη που δείχνετε στο πρόσωπό μου, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου".





























TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ