ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Φιλική ήττα απόΓιαννιτσά

Φιλική ήττα απόΓιαννιτσά

Φιλική ήττα με 2-1 γνώρισε ο Αγροτικός Αστέρας στο παιχνίδι, που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα (18:30) στα Γιαννιτσά κόντρα στην τοπική Αναγέννηση.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη, παρά το ότι είχε την υπεροχή σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, δεν κατάφερε να επικρατήσει της αντιπάλου και να ξεκινήσει ελπιδοφόρα τη σειρά των φιλικών.

Σε αυτό συνετέλεσαν οι πολλές αλλαγές, που βέβαια ήταν απαραίτητες, προκειμένου ο προπονητής να κάνει τις δοκιμές, που ήθελε.

Στην αρχή του πρώτου ημιχρόνου οι αντίπαλοι είχαν τυπική υπεροχή, αλλά μετά το δεκάλεπτο ο Αστέρας πάτησε σωστά στο γήπεδο και έκτοτε είχε την πλήρη κυριαρχία. Μάλιστα, έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες με τους Σαπάνη και Αβραμόπουλο.

Το 0-0 του πρώτου 45λέπτου άλλαξε μόλις στο 5' της επανάληψης, όταν ο Γκόμεζ μετά από πάσα του Μπεκιάρη βρέθηκε τετ-α-τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα και πλασάροντας έκανε το 0-1. Λίγο αργότερα, όμως, από δύο ανόητα λάθη της άμυνας η Αναγέννηση έγραψε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Αγροτικός Αστέρας παρατάχθηκε με τους: Γιακουμή, Στεφανή, Χσιώτη, Γόγολο, Μερεσιώτη, Αβραμόπουλο, Τσουκαλίδη, Γιέσιτς, Τσούκλη, Σαπάνη και Στεφανίδη. Σταδιακά, έγιναν αλλαγές και πήραν χρόνο συμμετοχής οι: Σαμουηλίδης, Βουτσάς, Παπαδόπουλος Ν., Τσάτσας, Κούτσης, Μπεκιάρης, Ναλμπάντης, Ουέλιγκτον, Γκόμεζ.

Το παιχνίδι παρακολούθησε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Ριαβόγλου, όπως και 150 φίλαθλοι του Αγροτικού Αστέρα, που μετέβησαν στα Γιαννιτσά.

TAGS ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ