ΛΑΜΙΑ

Φέστα: "Επικεντρωνόμαστε στα ματς ζωτικής σημασίας με τη Βέροια"

Ο Τζανλούκα Φέστα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία για το Κύπελλο Ελλάδας.
Ο Τζανλούκα Φέστα στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Λαμία INTIME

Ο Τζανλούκα Φέστα δήλωσε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ατρόμητο, ότι η Λαμία στρέφεται στις αναμετρήσεις με τη Βέροια που είναι ζωτικής σημασίας για την ομάδα του.

Ο Τζανλούκα Φέστα μιλώντας στην COSMOTE TV αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Ατρόμητο, τόνισε ότι η ομάδα του στρέφεται στα μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία με τη Βέροια, που νωρίτερα ηττήθηκε από τον Λεβαδειακό και έχασε το εισιτήριο της ανόδου στη Super League Interwetten από εκείνα τα μπαράζ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τζανλούκα Φέστα: Για το ότι ματς αλλά και ότι μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος από το παιχνίδι που κάναμε, ακόμα και οι παίκτες που δεν είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής τα πήγαν περίφημα. Προσπαθήσαμε με κάθε τρόπο να κερδίσουμε, ειδικά στο β' ημίχρονο είχαμε πολλές επιθέσεις και ευκαιρίες. Τώρα η κανονική διάρκεια τελείωσε, θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια ζωτικής σημασίας για να σώσουμε τη χρονιά".

Για τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Λαμία: "Το πρόβλημα μας είναι ότι δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά βρίσκουμε λίγα γκολ. Ευελπιστούμε πως θα βελτιωθούμε".

TAGS ΛΑΜΙΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ