STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Λαμία - Ατρόμητος 0-0: "Λευκή" ισοπαλία με δύο δοκάρια, βλέπουν τη Βέροια οι γηπεδούχοι

Στιγμή από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο
Στιγμή από την αναμέτρηση ανάμεσα στη Λαμία και τον Ατρόμητο EUROKINISSI SPORTS

Ισόπαλο 0-0 έληξε το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ατρόμητο για την τελευταία αγωνιστική των playouts με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι. Συγκεντρώνονται στα μπαράζ με την Βέροια για τη σωτηρία τους οι γηπεδούχοι.

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Ατρομήτου για την τελευταία αγωνιστική των playouts της Super League Interwetten. Αν και οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι και κάποιες ευκαιρίες, το 0-0 έμεινε έως το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Ατρόμητος τελείωσε τη σεζόν στους 33 βαθμούς, ενώ η Λαμία θα κυνηγήσει τη σωτηρία της στα μπαράζ απέναντι στη Βέροια που θα διεξαχθούν στις 22 και 29 Μαΐου.

Ξεχώρισε το δοκάρι του Κουλούρη στο α' μέρος

Οι φάσεις ήταν λίγες στο α' μέρος της αναμέτρησης στο Αθανάσιος Διάκος. Ο Ατρόμητος μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και στο 11' έφτασε πολύ κοντά στο γκολ. Έπειτα από εκτέλεση φάουλ, ο Κουλούρης με προβολή βρήκε την μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στη συνέχεια ο Μαυρομμάτης πήρε το ριμπάουντ με κεφαλιά, μπλόκαρε ο Γκαραβέλης.

Τα Expected Goals από την Opta σας δείχνουν τη συνολική απειλή κάθε ομάδας, τα γκολ που θα "έπρεπε" να πετύχει με βάση τις τελικές της. Όσο πιο μεγάλος είναι ο κύκλος, τόσο μεγαλύτερη είναι η ευκαιρία. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο επίθεσης και να δείτε ξεχωριστά τις τελικές κάθε ομάδας στην κανονική ροή, από στημένες φάσεις, κτλ.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού, η Λαμία προσπάθησε να ανέβει και να ισορροπήσει στον αγώνα. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι δεν ήταν ουσιαστικοί απέναντι στην εστία του Ατρομήτου. Ως εκ τούτου το 0-0 έμεινε έως το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους του παιχνιδιού.

Ευκαιρίες και οι δύο ομάδες, δοκάρι η Λαμία

Ο Ατρόμητος μπήκε πάλι πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος. Στο 53ο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μπει μπροστά στο σκορ ξανά με τον Ευθύμη Κουλούρη να είναι πρωταγωνιστής. Ωστόσο, η Λαμία ανέβηκε στην συνέχεια και επιχείρησε να πάρει το προβάδισμα.

Στο 54' ο Μαρτίνεθ αστόχησε με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, παρά το γεγονός ότι ήταν ολομόναχος χωρίς πίεση. Στο 71ο λεπτό η ομάδα της Φθιώτιδας ισοφάρισε στα δοκάρια, με σουτ του Σιμόν εκτός περιοχής που σταμάτησε στην οριζόντια δοκό του Μάριτς.

Πατήστε στο "Πραγματικός σχηματισμός" για να δείτε που ήταν ο κεντρικός χώρος ενεργειών κάθε παίκτη.

Στο 88ο λεπτό οι Περιστεριώτες έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να φύγουν με το τρίποντο, όμως το σουτ του Νταβιώτη απέκρουσε ο Γκαραβέλης. Μέχρι και το τέλος οι γηπεδούχοι είχαν ευκαιρίες, αλλά το γκολ δεν μπήκε. Έτσι, το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Τα στατιστικά του αγώνα

Τα σημαντικά γεγονότα

Η βαθμολογία των playouts

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΛΑΜΙΑ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ