ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Φέρντιναντ: "Τώρα είναι η σωστή στιγμή για τον Σόλσκιερ να φύγει, με το κεφάλι ψηλά"

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον | 2 Οκτωβρίου 2021
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Έβερτον | 2 Οκτωβρίου 2021 @2021 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Οι εντός έδρας ήττες από την Λίβερπουλ και την Μάντσεστερ Σίτι έχουν κάνει το μέλλον του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Γιουνάιτεντ να κρέμεται από μία κλωστή, με τον Ρίο Φέρντιναντ να δηλώνει πως πρέπει να φύγει τώρα, με το κεφάλι ψηλά.

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ είναι στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως πρώτος προπονητής από τον Μάρτιο του 2019 όμως δεν έχει μπορέσει ακόμα να οδηγήσει τους κόκκινους διαβόλους σε έναν τίτλο ενώ η φετινή σεζόν έχει αρχίσει εφιαλτικό για εκείνον στον πάγκο.

Η συντριβή με 5-0 από την Λίβερπουλ στο Ολντ Τράφορντ ήταν μία τεράστια σεισμική δόνηση για τον ίδιο και ο μετασεισμός ήρθε δύο εβδομάδες αργότερα με το 0-2 με κάτω τα χέρια απέναντι στην Σίτι, με τους κόκκινους του Μάντσεστερ να μετρούν 4 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος και τον Νορβηγό να είναι πλέον στη δίνη του κυκλώνα.

Μπορεί η διοίκηση να εξακολουθεί να τον στηρίζει και να του δίνει πίστωση χρόνου, όμως την ίδια ώρα έχει χάσει αρκετούς από τους μέχρι πρότινος υποστηρικτές του, μεταξύ των οποίων και τον, άλλοτε συμπαίκτη του, Ρίο Φέρντιναντ.

"Αρχίσαμε αυτή τη σεζόν με τόσες ελπίδες αλλά και με ενθουσιασμό λόγω των μεταγραφών και λέγαμε "τώρα είναι η ώρα μας". Ο Όλε ήρθε για να μας φτάσει σε αυτό το σημείο και να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα.

Κάθομαι τώρα και βλέπω πως δεν μπορούκμε να χτυπήσουμε τον τίτλο. Κοιτάζω κάθε εβδομάδα την ομάδα μας και αναρωτιέμαι τι θα κάνουμε από άποψη τακτικής.

Δεν βλέπω κάποια φιλοσοφία ή ταύτοτητα στον τρόπο που παίζει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία βλέπω πως είναι μπερδεμένη", τόνισε ο παλαίμαχος στόπερ των κόκκινων διαβόλων, και πρόσθεσε χαρακτηριστικά:

"Πάντα σκεφτόμουν για το αν μπορούσε μας οδηγήσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και ποτέ δεν ήμουν σίγουρος. Βλέποντας την αρχή της σεζόν, πιστεύω πως τώρα είναι η σωστή στιγμή να φύγει και να παραδώσει τη σκυτάλη σε κάποιον άλλον που να μπορεί να μας οδηγήσει στον τίτλο.

Νομίζω πως τώρα έχει την ευκαιρία να φύγει με το κεφάλι ψηλά, επειδή από εκεί που μας πήρε μέχρι εκεί που μας πήγε στην αρχή της σεζόν, νομίζω πως ήταν θετικό το βήμα".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ