ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Σόλσκιερ: "Δεν είμαι τυφλός, δεν είμαι κουφός, βλέπω τι συμβαίνει"

Ο προπονητής της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ
Ο προπονητής της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ © 2021 RUI VIEIRA / AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ από τη Σίτι με 2-0 στο Ολντ Τράφορντ υποστήριξε ότι έχει πλήρη επίγνωση του τι συμβαίνει, τονίζοντας παράλληλα ότι πιστεύει στις δυνατότητες του, αλλά και τις ικανότητες που προπονητικού του επιτελείου.

Μετά την ισοπαλία με την Αταλάντα (2-2) στο Champions League, ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να λυτρώσει ξανά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Σίτι στο Ολντ Τράφορντ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Premier League, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να στοχοποιείται για ένα ακόμα άσχημο αποτέλεσμα των Red Devils.

Το φινάλε της αναμέτρησης βρήκε τον Νορβηγό κόουτς να υπερασπίζεται τον εαυτό του, επισημαίνοντας ότι έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητές του, αλλά και τις ικανότητες των συνεργατών του.

"Φυσικά καταλαβαίνω όσους κριτικάρουν. Έχουμε χάσει δύο παιχνίδια κόντρα στη Λίβερπουλ και τη Σίτι και δεν ήμασταν κοντά στο να κερδίσουμε σε κανένα από αυτά. Δεν είμαι τυφλός ή κουφός, έχω δει τι έχει συμβεί. Αλλά πιστεύω στον εαυτό μου, στο προπονητικό μου επιτελείο.

Έχω απίστευτους συνεργάτες που δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια. Πρέπει να αρχίσουμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να το κάνουμε. Παίκτες, επιτελείο, οπαδοί, όλοι. Αυτός ο σύλλογος θα ανακάμπτει πάντα και απέναντι στη Γουότφορντ θα είμαστε έτοιμοι. Παίζοντας καλά, μόνο έτσι μπορούν οι ποδοσφαιριστές να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Αν πάμε στη Γουότφορντ και νικήσουμε, αυτό θα είναι το σημείο καμπής για εμάς αυτή τη σεζόν", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ