ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Φερέρ: "Δεν θέλω υπεροψία"

Φερέρ: "Δεν θέλω υπεροψία"
Φερερ

Ικανοποιημένος από την πρόκριση της ομάδας του στην επόμενη φάση του κυπέλλου ήταν ο Λορένσο Σέρα Φερέρ μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωστήρα.

Ο Ισπανός, ωστόσο, φρόντισε να χτυπήσει… καμπανάκι ενόψει του αγώνα με τον Ηρακλή, τονίζοντας ότι δεν θέλει οι ποδοσφαιριστές του να δείξουν υπεροψία, αλλά να σκέφτονται ότι δίνουν εξετάσεις σε κάθε παιχνίδι.
Αναλυτικά ο Φερέρ είπε: «Δεν έχουμε ανασυνταχθεί ακόμα για το επόμενο ματς. Είναι όπως όλα τα παιχνίδια. Η ιδέα μας είναι να συνεχίζουμε όπως και στο τελευταίο ματς με την Ξάνθη. Αλλά δεν θέλω να δείξουμε υπεροψία. Πρέπει να σκεφτόμαστε ότι εξεταζόμαστε σε κάθε ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε με ταπεινοφροσύνη και σεβασμό στον αντίπαλο. Υπάρχει κίνδυνος ματαιοδοξίας. Εύχομαι να μην μπούμε σε αυτήν την κατάσταση και να κρατήσουμε την αλληλεγγύη που έχουμε για να συνεχίσουμε τις ιδέες τους παιχνιδιού μας».

Αναφερόμενος στον αγώνα με το Φωστήρα ο Ισπανός τόνισε: «Για εμάς μετρά η απόδοση που δείξαμε. Δεν μπορώ να πω απλά ότι είμαι ικανοποιημένος ή όχι. Ο Λαγός για 11 μήνες δεν έπαιζε, όπως και ο Καπετάνος που έλειπε, και ο Ασκάρατε δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο. Δεν είναι δικαιολογίες αυτά. Κερδίζαμε γρήγορα την μπάλα, αλλά την χάναμε το ίδιο. Πρέπει να κρατάμε περισσότερο την μπάλα στο κέντρο και να κάνουμε πάσες».

Ο προπονητής της ΑΕΚ σχολίασε και το ντεμπούτο του Ταχτσίδη: «Όταν μπήκε στο ματς του είπα να παίξει ήρεμα, γιατί είναι ικανός να παίζει σε επαγγελματικό επίπεδο. Είναι καλό ταλέντο, αλλά του λείπει ακόμα η τελειοποίηση του».

Μπατίστα: "Μπορεί πρωτάθλημα η ΑΕΚ"

Ο Ντανιέλ Μπατίστα από την πλευρά του τόνισε: «Δυσκολέψαμε πολύ την ΑΕΚ. Είμαστε πάντως δύο κατηγορίες κάτω από αυτήν. Κλειδώσαμε τους χώρους στο κέντρο και πίσω. Όλα αυτά μέχρι την αποβολή. Δεν είναι εύκολο να παίζεις με δέκα με την ΑΕΚ. Παλέψαμε πολύ το ματς, όσο μπορούσαμε, αλλά πάθαμε πολλές κράμπες. Μετά λογικά η ΑΕΚ σκόραρε σε μια φάση που δεν προσέξαμε, αφού διαμαρτυρόμασταν. Δεν μπορούμε να λέμε γιατί χάσαμε από την ΑΕΚ. Είμαστε κερδισμένοι από αυτό το ματς».

Κάνοντας τη σύγκριση ανάμεσα στην τωρινή ΑΕΚ και αυτή στην οποία ο εκείνος αγωνίσθηκε τόνισε: «Συγκρίσεις δεν μπορούν να γίνονται με εκείνη την ΑΕΚ. Είναι διαφορετικά πράγματα. Είχαμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές σε όλες τις θέσεις. Χαιρόμασταν την μπάλα. Καλή είναι όμως και η τωρινή ΑΕΚ που παίρνει αποτελέσματα. Είναι γυμνασμένη ομάδα, αλλά δεν έχει παίξει ακόμα δύσκολα ματς. Βοηθά πάντως αυτό στην ψυχολογία, αφού στα δύσκολα θα είναι έτοιμη. Η ΑΕΚ έχει πολλές δυνατότητες για να πάρει το πρωτάθλημα».










TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ