ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Η Γενική Συνέλευση του συλλόγου αποφασίζει την Τρίτη το απόγευμα για απόσυρση από το πρωτάθλημα

Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, κατά την παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, κατά την παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Την Τρίτη (2/4) το απόγευμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση στο γήπεδο της, τα μέλη της Φενέρμπαχτσε θα αποφασίσουν για απόσυρση από το πρωτάθλημα.

Την Τρίτη (2/4) το απόγευμα, στις 17:00 (σ.σ. ώρα Τουρκίας), θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη γενική συνέλευση της Φενέρμπαχτσε με θέμα τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με την Τράμπζονσπορ και ούτως ώστε να παρθούν συνολικές αποφάσεις για τη στάση που θα κρατήσει ο σύλογος από εδώ και στο εξής.

Αυτό που θα τεθεί επί τάπητος είναι η παρουσία της Φενέρ στον τελικό του Super Cup και η παραμονή της ή όχι στο πρωτάθλημα της Τουρκίας από εδώ και στο εξής.

Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας και πρόεδρος, Αλί Κοτς, σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο η ομάδα του να αποσυρθεί από τις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις στην Τουρκία. Γεγονός που ίσως σε δεύτερο βαθμό φέρει ποινές και από την UEFA.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Για αυτό δεν ήθελε να πάρει μόνος του τη συγκεκριμένη απόφαση αλλά να δώσει το λόγο στη Γενική Συνέλευση της ομάδας και να αποφασίσουν όλοι μαζί τι θα γίνει από εδώ και στο εξής.

Η συνεδρίαση θα γίνει στο γήπεδο της Φενέρ, στο Σουκρού Σαράτσογλου, ενώ περισσότεροι από 20.000 φίλοι της ομάδας από την Τουρκία αναμένεται να παραστούν. Αν δεν υπάρξει η απαρτία που απαιτείται τότε η Γενική Συνέλευση θα μετατεθεί για τις 9 Απριλίου.

Το δεδομένο είναι πως όλο το κλαμπ βρίσκεται σε μια αναταραχή μετά τα όσα είχαν γίνει στο εκτός έδρας ματς με την Τράμπζονσπορ και όσα ακολούθησαν ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε πως η Φενέρ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον Ολυμπιακό στις 11 Απριλίου για το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Conference League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ CONFERENCE LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ