ΤΟΥΡΚΙΑ

Τούρκος δημοσιογράφος: "Η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα για να παίξει, σκέφτεται Ιταλία και Ισπανία"

Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024
Οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς κόντρα στην Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για το Conference League | 14 Μαρτίου 2024 @2024 FRANCISCO SECO/AP IMAGES

Η σχέση της Φενέρμπαχτσε με την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρίσκεται σε χείριστο σημείο, με Τούρκο ρεπόρτερ να αποκαλύπτει μάλιστα πως η διοίκηση του συλλόγου εξετάζει σοβαρά να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να μετακομίσει σε άλλη ευρωπαϊκή λίγκα.

Τα παιχνίδια της Φενέρμπαχτσε με τον Ολυμπιακό με φόντο τα ημιτελικά του Conference League πλησιάζουν, ωστόσο στο μυαλό των ανθρώπων της τουρκικής ομάδας τα δύο μεγάλα ραντεβού με τους ερυθρόλευκους, στις 11 και 18 Απριλίου, δεν είναι στις πρώτες θέσεις της ατζέντας τους.

Αιτία η αναστάτωση που προκλήθηκε στο τουρκικό ποδόσφαιρο μετά από τα άγρια επεισόδια που σημειώθηκαν στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Τράμπζονσπορ και τον κίνδυνο τιμωρίας που αντιμετωπίζουν ποδοσφαιριστές της (έδειραν εισβολείς οπαδούς των γηπεδούχων που μπήκαν στο γήπεδο για να τους χτυπήσουν), με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης να θεωρεί πως η ομοσπονδία της χώρας την πολεμάει και να έχει βγει στην... αντεπίθεση.

Σύμφωνα μάλιστα με αποκάλυψη του Τούρκου δημοσιογράφου, Ερτέμ Σενέρ, η διοίκηση της "Φενέρ" έχει αποφασίσει να κλιμακώσει τη στάση της απέναντι στην τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία και για αυτό εξετάζει τη λύση της αποχώρησης από την Super Lig, έχοντας ως πρόθεση να παίξει σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα της Γηραιάς Ηπείρου.

"Η διοίκηση της Φενέρμπαχτσε ψάχνει ξεκάθαρα για άλλο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσε να είναι το Βέλγιο, η Ολλανδία, η Ισπανία, η Γαλλία, η Ιταλία, αλλά αυτή δεν είναι η Premier League. Η ίδια η Φενέρμπαχτσε ψάχνει άλλο πρωτάθλημα", τόνισε κατηγορηματικά κατά τη διάρκεια παρουσίας του σε τηλεοπτική εκπομπή.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σημειώνεται πως η "Φενέρ" δίνει φέτος μεγάλη μάχη για να επιστρέψει στην κορυφή του τουρκικού ποδοσφαίρου μετά από 10 χρόνια ανομβρίας, με τη διαφορά της από την μεγάλη αντίπαλό της και πρωτοπόρο Γαλατάσαραϊ να είναι στους δύο βαθμούς.

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ