ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Πρόεδρος Φενέρμπαχτσε: "Πιθανό το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων"

Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, κατά την παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021
Ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, κατά την παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ, Κωνσταντινούπολη | Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021 © 2021 ASSOCIATED PRESS

Ο πρόεδρος της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, σε δηλώσεις που παραχώρησε σε συνέντευξη Τύπου, άφησε για μια ακόμα φορά ανοικτό το ενδεχόμενο να μη συνεχίσει η ομάδα τις ποδοσφαιρικές της δραστηριότητες.

Σε αναβρασμό βρίσκεται η Φενέρμπαχτσε μετά το επεισοδιακό ντέρμπι με την Τράμπζονσπορ το οποίο στιγματίστηκε από τα ακραία περιστατικά βίας.

Ο πρόεδρος της ομάδας της Κωνσταντινούπολης, Αλί Κοτς, σε δηλώσεις που έκανε σε συνέντευξη Τύπου πριν από τη γενική συνέλευση στις 2 Απριλίου άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο για μια ακόμα φορά να σταματήσει τις ποδοσφαιρικές της δραστηριότητες.

Όλα αυτά λίγο πριν από τις αναμετρήσεις της Φενέρ με τον Ολυμπιακό για τα προημιτελικά του Conference League.

"Αυτή η επιχείρηση στήθηκε από τον ανταγωνισμό. Προσπαθεί κάποιος να δημιουργήσει κοινωνικά προβλήματα μέσω του ποδοσφαίρου; Μετά απ’ αυτό το περιστατικό, έχουμε τρεις επιλογές. Το κακό, το χειρότερο και το πολύ χειρότερο... Θα υπάρχει αίμα, ιδρώτας και δάκρυα στην απόφαση που θα πάρουμε. Αυτό είναι σίγουρο. Οι χορηγοί μας έχουν δεσμευτεί να συνεχίσουν τις συνεισφορές τους ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Θα προσφέρουμε περισσότερες από μία επιλογές στα μέλη μας. Το κλείσιμο των ποδοσφαιρικών δραστηριοτήτων για κάποιο διάστημα είναι επίσης μια από τις επιλογές. Πάγωμα των δικαιωμάτων μας στο πρωτάθλημα για ένα χρόνο. Θέλουμε μόνο ένα πράγμα να είναι ξεκάθαρο. Δεν θα συνεχίσουμε σαν να μην έγινε τίποτα. Η εξουσία είναι δική σας, μπορείτε να αποβάλλετε την ομάδα αν θέλετε από τον αγωνιστικό χώρο".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ