ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Φενέρμπαχτσε: Στα μαλακά θα πέσουν οι Οσάγι-Σάμιουελ και Οστερβόλντε, έξαλλη η Τράμπζονσπορ

Φενέρμπαχτσε: Στα μαλακά θα πέσουν οι Οσάγι-Σάμιουελ και Οστερβόλντε, έξαλλη η Τράμπζονσπορ

Οι Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και Τζέιντεν Οστερβόλντε θα πέσουν στα μαλακά λόγω του κατηγορητηρίου της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας για τις συμπλοκές με εισβολείς στον αγώνα της Φενέρμπαχτσε κόντρα στην Τράμπζονσπορ.

Η τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία απήγγειλε κατηγορίες εναντίον των Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και Τζέιντεν Οστερβόλντε που δεν θα οδηγήσουν σε βαριές ποινές, για όσα συνέβησαν στο παιχνίδι της Φενέρμπαχτσε με την Τράμπζονσπορ στην Τραπεζούντα.

Οι δύο παίκτες της Φενέρμπαχτσε ήταν από τους πρωταγωνιστές των επεισοδίων, αφού χτύπησαν τους εισβολείς στα πρωτοφανή γεγονότα.

Οι δυο τους κατηγορούνται για "συμμετοχή σε καυγά" και όχι για επίθεση σε φιλάθλους, με συνέπεια αν προκύψει ποινή, αυτή να μην είναι πολύ μεγάλη.

Μαζί τους κατηγορούνται και ο Ιρφάν Εγριμπαγιάτ και δύο στελέχη της ομάδας, οι Κουρσάτ Τσιφτλίκ και Οκάν Οζκάν.

Αντιθέτως, δύο ποδοσφαιριστές που επίσης συγκρούστηκαν με τους εισβολείς, οι Μερτ Μιουλντιούρ και Μισί Μπατσουαγί, δεν βρίσκονται στο κατηγορητήριο.

Οι κατηγορίες από την τουρκική ποδοσφαιρική ομοσπονδία εξαγρίωσαν την Τράμπζονσπορ, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ζητά παραιτήσεις.

"Η TFF αγνόησε την επίθεση δύο ποδοσφαιριστών της Φενέρμπαχτσε, του Μπράιτ Οσάγι-Σάμιουελ και του Τζέιντεν Οστερβόλντε, εναντίον των οπαδών μας μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο, σαν να μην είχε συμβεί ποτέ. Παραπέμποντας τους εν λόγω παίκτες για το αδίκημα της 'συμμετοχής σε καυγά' αντί γι' αυτήν την ενέργεια, εξασφάλισε ότι θα τιμωρηθούν λιγότερο", αναφέρει μεταξύ άλλων.

"Διαπράττοντας άλλη μια παράνομη πράξη, η TFF αποφάσισε ότι δεν υπήρχε λόγος να κατηγορήσει τους Μερτ Μιουλντιούρ και Μισί Μπατσουαγί, οι οποίοι κλώτσησαν τους οπαδούς μας και νομιμοποίησαν, ακόμη και ενθάρρυναν έναν επαγγελματία παίκτη να καταφύγει στη βία στα γήπεδα της Τουρκίας".

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ SUPER LIG ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ