ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ευτυχισμένος με το νέο συμβόλαιο ο Φαν Ντερ Σαρ

Ευτυχισμένος με το νέο συμβόλαιο ο Φαν Ντερ Σαρ
ΦανΝτερΣαρ

Ο 37χρονος τερματοφύλακας την Μάντσεστερ Γ. ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον ομάδα μέχρι το 2009 και δήλωσε ευτυχισμένος

Ο Φαν Ντερ Σαρ πρόσφατα υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ένα χρόνο ακόμα, ο ίδιος έκανε δήλωσης στις οποίες είπε ότι είναι ευτυχισμένος με το γεγονός, αναλυτικά ανάφερε:
“Είμαι ενθουσιασμένος μετά την συμφωνία που είχαμε με την Γιουνάιτεντ, όπως και την περσινή σεζόν έτσι και φέτος είπαμε ότι θα μιλήσουμε τον Δεκέμβριο για το ενδεχόμενο επέκτασης της συνεργασίας, και οι δυο πλευρές ήταν θετικές έτσι συμφωνήσαμε για ανανέωση μέχρι το καλοκαίρι του 2009”.

“Νιώθω πολύ δυνατός και πιστεύω ότι έχω να προσφέρω πολλά στον σύλλογο, όλα είναι καταπληκτικά εδώ, η ομάδα, ο τρόπος που αγωνιζόμαστε, τα πάντα. Είμαι τυχερός που θα κλείσω την καριέρα μου σε ένα τόσο μεγάλο κλαμπ”.





Ο Φαν Ντερ Σαρ είναι η πρώτη επιλογή του Φεργκιουνσον στο τέρμα μιας και ο Μπεν Φόστερ είναι τραυματίας εδώ και καιρό, όταν γυρίσει αναμένεται μεγάλος ανταγωνισμός κάτω από τα δοκάρια των “Κόκκινων Διαβόλων”, με τον Ολλανδό βέβαια να έχει το προβάδισμα.
TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ