ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Μανούτσο: "Ελπίζω να μείνω"

Μανούτσο: "Ελπίζω να μείνω"
μανουτσο

Την πρόθεση του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε σε δηλώσεις του στη Νews of the World ο Μανούτσο

Ο διεθνής επιθετικός από την Ανγκόλα είχε υπογράψει συμβόλαιο 3.5 ετών με την αγγλική ομάδα λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μετά και τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στις προπονήσεις με τη Γιουνάιτεντ.
Το αρχικό πλάνο του Φέργκιουσον για το Μανούτσο ήταν ο άσσος από την Ανγκόλα να αποτελέσει κομμάτι του ρόστερ της Γιουνάιτεντ μετά και την επιστροφή του από το Κόπα Άφρικα στο οποίο θα δώσει το "παρών" με την εθνική ομάδα της Ανγκόλας.

Πλέον όμως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο το σενάριο να μην αγωνιστεί ποτέ με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ να μετατραπεί σε πραγματικότητα καθώς συνεχίζονται τα προβλήματα με την άδεια εργασίας του διεθνή ποδοσφαιριστή.

Παρόλα αυτά ο Μανούτσο διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες του τονίζοντας σε δηλώσεις του στη Νews of the World ότι o σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα προσπαθήσει να βρει μία λύση ώστε ο 24χρονος στράικερ να παραμείνει στο "Θέατρο των Ονείρων".

" Έχω δυσκολίες με την άδεια εργασίας", είπε ο Μανούτσο στη News of the World.

" Ο κος Φέργκιουσον μου υποσχέθηκε ότι θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί ώστε να με κρατήσει στην ομάδα".

Μία επιλογή για το Μανούτσο, σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα, είναι εκείνη που του προσφέρει ο Παναθηναϊκός, με το δανεισμό του ποδοσφαιριστή έως το τέλος της σεζόν.










TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ