ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Όχι στα 60 εκ.ευρω της Ρεάλ για τον Ρονάλντο

Όχι στα 60 εκ.ευρω της Ρεάλ για τον Ρονάλντο
Ρονάλντο

Αρνήθηκε πρόταση ύψους 60 εκ. ευρω από την Ρεάλ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Dailly Express η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε επίσημη πρόταση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ύψους 60 εκ. ευρω για την αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, συγκεκριμένα γνωστός μάνατζερ στην Αγγλία έκανε γνωστή την είδηση.
“Πριν λίγες ημέρες όταν ξεκίνησε η μεταγραφική περίοδος η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε γνωστή την επιθυμία της στην διοίκηση της Μάντσεστερ για αγορά του Κριστιάνο Ρονάλντο, μάλιστα κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 60 εκ. ευρω αλλά η Γιουνάιτεντ την αρνήθηκε χωρίς δεύτερη σκέψη”, είπε ο μάνατζερ.

“Ξεκαθάρισαν στην Ρεάλ ότι αν θέλουν να επανέλθουν για τον ποδοσφαιριστή τότε να το κάνουν με πρόταση που δεν θα είναι μικρότερη από τα 100 εκ. ευρω, ενώ ακόμα και αυτό το ποσό δεν τους εξασφαλίζει ότι θα συμφωνήσουν σίγουρα”.


Παρότι η είδηση έρχεται από τα χείλη ενός μάνατζερ αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι και αληθής, μιας και το ενδιαφέρον της Ρεάλ για τον Ρονάλντο είναι γνωστό εδώ και καιρό, εξάλλου ο Καλντερόν υποσχέθηκε τον ποδοσφαιριστή όταν έβαλε υποψηφιότητα για την προεδρία του συλλόγου.



TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ