ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ευκολίες και για μη μέλη

Ευκολίες και για μη μέλη
Παναθηναϊκός, οπαδοί

Βελτιώσεις εγγραφής και αγοράς εισιτηρίων μέσω της Ticket Club ανακοίνωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ανοιγμα σε όλο τον κόσμο του "τριφυλλιού" κάνει πλέον η "πράσινη" ΠΑΕ με τις αλλαγές στην εγγραφή αλλά και αγορά εισιτηρίου μέσω της "Ticket Club".
Μετά την δυσαρέσκειά που είχε εκφραστεί από αρκετούς οπαδούς για τον τρόπο που πωλούνται τα εισιτήρια, οι αλλαγές αυτές αναμένεται να αλλάξουν την εικόνα στην Λεωφόρο (ενώ ήδη αναζητείται και τρόπος να τοποθετηθούν περισσότερα εκδοτήρια).

Δύο από τις σημαντικότερες αλλαγές είναι αρχικά ότι κάποιος μπορεί να αγοράσει, εκτός από το δικό του εισιτήριο, άλλα πέντε, μελών της "Ticket Club", με προφανή στόχο τη μη δημιουργία συνωστισμού στα σημεία πώλησης ενώ ακόμα ότι μπορεί κάποιος να προμηθεύεται εισιτήρια ανήμερα του αγώνα χωρίς να είναι μέλος της "Ticket Club".

Αναλυτικά οι αλλαγές εγγραφής και αγοράς εισιτηρίου:

- Αλλαγές σχετικά με την εγγραφή χρήστη στο σύστημα

1. Απλοποίηση της εγγραφής με προσκόμιση της ταυτότητας του φιλάθλου και φωτοτυπία αυτής.
2. Αν ο φίλαθλος επιθυμεί την πλήρη χρήση του συστήματος (π.χ. αγορά μέσω πιστωτικής) πρέπει κατά την εγγραφή του να δώσει περισσότερα στοιχεία.
3. Την ημέρα του αγώνα δεν γίνεται εγγραφή.
4. Ο κωδικός χρήστη θα του γνωστοποιείται άμεσα κατά την εγγραφή του.
5. Οι κάτοχοι διαρκείας των δύο προηγούμενων ετών, που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν φέτος διαρκείας, αν θελήσουν να εγγράφουν σαν χρήστες του συστήματος, θα μπουν στην ανώτερη υφιστάμενη κατηγορία πόντων.
6. Οι τρόποι εγγραφής είναι: α. Στα εκδοτήρια εισιτηρίων καθημερινά εκτός της ημέρας του αγώνα, β. Με φαξ στο 210 8093742, γ. Μέσω internet στο site της Ticket Club.
7. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 210 8094111, από κινητό και 801 1111 908, από σταθερό.

- Αλλαγές σχετικά με τη διαδικασία αγοράς του εισιτηρίου

1. Κάθε χρήστης του συστήματος θα μπορεί να παραλάβει με τη δήλωση των κωδικών χρήστη και κάποιου στοιχείου ταυτοπροσωπίας (αριθμό δελτίου ταυτότητας, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, φωτοτυπία δελτίου ταυτότητας κλπ.) τα εισιτήρια και των υπολοίπων χρηστών με τους οποίους πηγαίνει μαζί στο γήπεδο. Αυτό θα γίνεται μέχρι και για πέντε εισιτήρια φιλάθλων εγγεγραμμένων στο σύστημα
2. Κάθε χρήστης του συστήματος έχει τη δυνατότητα να προμηθεύεται δύο εισιτήρια στο όνομα του.
3. Σε περίπτωση ανάγκης ένας φίλαθλος μπορεί να μεταβιβάσει το εισιτήριο του με διαγραφή των δικών του στοιχείων και αναγραφή στο εισιτήριο των στοιχείων (ονοματεπώνυμο, αριθμό δελτίου ταυτότητα) του φιλάθλου που θα προσέλθει στο γήπεδο.
4. Τη μέρα του αγώνα θα μπορούν να προμηθεύονται ονομαστικά εισιτήρια στα σημεία έκδοσης εισιτηρίων τόσο οι χρήστες του συστήματος, αλλά και οι φίλαθλοι που δεν έχουν εγγραφεί, με επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων). Δεν θα γίνονται όμως εγγραφές χρηστών.

- Χρήση κάρτας διαρκείας

Μπορεί να μεταβιβαστεί η κάρτα, αλλά θα πρέπει να δηλώνεται από τον κάτοχο μέχρι την προηγούμενη του αγώνα (εργάσιμη ημέρα) στο 210 8094111, από κινητό και 801 1111 908, από σταθερό ή στο φαξ 210 8093742, ο φίλαθλος που θα το χρησιμοποιήσει.

























TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ