ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έξω ο Ίβανσιτς, μέσα Γκσπούρνινγκ και Μάχο

Έξω ο Ίβανσιτς, μέσα Γκσπούρνινγκ και Μάχο
New Image

Ο Μίκαελ Γκσπούνρινγκ και ο Γιούργκεν Μάχο κλήθηκαν στην εθνική Αυστρίας, ενώ ο Αντρέας Ίβανσιτς έμεινε εκτός από το παιχνίδι με τη Ρουμανία

Χωρίς τον Αντρέας Ίβανσιτς θα παραταχθεί η εθνική ομάδα της Αυστρίας στο παιχνίδι της 1ης Απριλίου με τη Ρουμανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ο νέος εκλέκτορας της Αυστρίας, Ντιντί Κονσταντίνι αποφάσισε να αφήσει εκτός τον αρχηγό της ομάδας, προφανώς λόγω των ελάχιστων συμμετοχών με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Το περιβραχιόνιο θα φορέσει ο Εμάνουελ Πόγκατετζ της Μίντλεσμπρο.

Από την άλλη, στην τριάδα των τερματοφυλάκων υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ελληνικούς συλλόγους, ο Γιούργκεν Μάχο της ΑΕΚ και ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ της Skoda Ξάνθης.

Η 23άδα του Κοντσταντίνι:

Τερματοφύλακες

Μίκαελ Γκσπούρνινγκ (Ξάνθη), Γιούρκεν Μάχο (ΑΕΚ), Αντρέας Σράνζ (Κάρντεν).

Αμυντικοί

Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, Φρανζ Σίεμερ (Αούστρια Βιένης), Αντρέας Ιμπερτσμπέργκερ (Χόφενχαϊμ), Μάνουελ Όρτλετσνερ (Κάρντεν), Εμάνουελ Πόγκατετζ (Μίντλεσμπρο), Σεμπάτσιαν Πρεντλ (Βέρντερ Βρέμης), Αντρέας Ούλμερ (Σάλζμπουργκ).

Μέσοι

Ντάνιελ Μπέιχλερ, Αντρέας Όλζλ (Στούρμ Γκρατς), Κρίστιαν Φουκς (Μπόχουμ), Ζλάτκο Γιουνούζοβιτς (Κάρντεν), Ουμίτ Κορκμάζ (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Κριστόφ Λέιτγκεμπ (Σάλζμπουργκ), Γιασίν Πεχλιβάν (Ραπίντ Βιένης), Γιουέργκεν Σέουμελ (Τορίνο), Πολ Σάρνερ (Γουίγκαν).

Επιθετικοί

Μάρκο Αρναούτοβιτς (Τβέντε), Έρβιν Χόφερ, Στεφάν Μαϊερχόφερ (Ραπίντ Βιένης), Μαρκ Γιάνκο (Σάλζμπουργκ).




















ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ