ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μεξικάνικος... πόλεμος σε Έρικσον

Μεξικάνικος... πόλεμος σε Έρικσον
ερικσον

Τα ΜΜΕ του Μεξικού ασκούν εντονότατη κριτική στον ομοσπονδιακό τεχνικό της χώρας τους, Σβεν Γκόραν Έρικσον, για τις επιλογές του

Ο Σουηδός άφησε εκτός αποστολής για τα ματς με Κόστα Ρίκα και Ουνδούρες τον Αντόνιο Νέλσον, μέσο της Τολούκα, ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα της χώρας, ενώ έπαιζε και στην εθνική το τελευταίο διάστημα.
Οι Μεξικάνοι κατηγορούν τον Έρικσον πως αδικεί ποδοσφαιριστές από το δικό τους πρωτάθλημα προτιμώντας να παίρνει παίκτες από την Εύρωπη και ας μην έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους.

Αυτοί οι παίκτες είναι ο Νέρι Καστίγιο της Σαχτάρ, ο Κάρλος Βέλα της Άρσεναλ, ο Γκουΐγε Φράνκο της Βιγιαρεάλ και ο Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο οποίος πρόσφατα πήγε δώθηκε από την Τότεναμ δανεικός στην Ίπσουϊτς.

Πάντως ο τελευταίος δεν θα αγωνιστεί, καθώς γύρισε πίσω στην Αγγλία, διότι αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Το Μεξικό ξεκίνησε με ήττα στις ΗΠΑ την τελευταία φάση των προκριματικών, στην οποία προκρίνονται στο Μουντιάλ οι τρεις πρώτες ομάδες από τον όμιλο (έξι ομάδων), ενώ η 4η παίζει αγώνα μπαράζ με την 5η από την Λατινική Αμερική.

Το Σάββατο υποδέχεται την Κόστα Ρίκα και την Τετάρτη φιλοξενείται από τις Ονδούρες. Αν σε αυτά τα ματς δεν πάρει τουλάχιστον τέσσερις βαθμούς, αναμένεται να απολυθεί ο Έρικσον και φαβορί για να τον αντικαταστήσει είναι ο Χαβιέρ Αγκίρε, ο οποίος πρόσφατα έφυγε από την Ατλέτικο Μαδρίτης.








ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ