ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δίδυμο με Αγκμπονλαχόρ ο Ντάρμπισιρ

Δίδυμο με Αγκμπονλαχόρ ο Ντάρμπισιρ
αγκμπονλαχόρ Πικέ

Ο Γκάμπριελ Αγκμπονλαχόρ κλήθηκε στην αποστολή της εθνικής ελπίδων της Αγγλίας και πιθανότατα μαζί με τον Ματ Ντάρμπισιρ θα αποτελέσουν το επιθετικό δίδυμο στα φιλικά με Νορβηγία και Γαλλία

Ο Φάμπιο Καπέλο δεν πήρε τον στράικερ της Άστον Βίλα στην εθνική ανδρών για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, έτσι ο Στιούαρντ Πιρς τον πρόσθεσε στο ρόστερ του.
Πρόσθεσε επίσης τους αμυντικούς, Ράιαν Σόουκρος της Στόουκ και Μάρτιν Κρέινι της Πόρτσμουθ, καθώς είχε χάσει άλλους τρεις παίκτες. Αυτοί είναι οι Στίβεν Τέιλορ της Νιούκαστλ και Τέο Γουόλκοτ της Άρσεναλ λόγω τραυματισμού, αλλά και τον Άαρον Λένον της Τότεναμ, τον οποίο επέλεξε ο Καπέλο για τους άνδρες.

Ο Αγκμπονλαχόρ ήταν βασικός στο τελευταίο φιλικό των "λιονταριών" με την Ισπανία, αλλά το τελευταίο διάστημα δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση έτσι ο Ιταλός τεχνικός δεν τον πήρε στην αποστολή. Αντιθέτως, επιβράβευσε τον Άαρον Λένον, ο οποίος κάνει σπουδαία πράγματα με την Τότεναμ.

Με Μπέκαμ στην αποστολή

Η εθνική Αγγλίας θα δώσει φιλικό με την Σλοβακία στο "Γουέμπλεϊ" στις 28 Μαρτίου και εν συνεχεία θα υποδεχθεί την Ουκρανία για τα προκριματικά του ΠΠ την 1η Απριλίου.

Ο Καπέλο διατήρησε τον Ντέβιντ Μπέκαμ στην αποστολή, όπως και τους Φιλ Τζαγκιέλκα και Κάρλτον Κόουλ, ενώ έκανε την έκπληξη καλώντας τον τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μπεν Φόστερ, τον αμυντικό της Έβερτον, Λέιτον Μπέινς, αντί του τραυματία, Γουέιν Μπριτζ.

Μεγάλο θέμα με Λέντλεϊ Κινγκ

Η μεγαλύτερη πάντως έκπληξη του Καπέλο ήταν η κλήση του Λέντλεϊ Κινγκ. Ο αρχηγός της Τότεναμ έχει χρόνιο πρόβλημα στο γόνατο που δεν επιτρέπει να αγωνιστεί πάνω από μια φορά σε μία εβδομάδα.

"Αν παίξει με την Αγγλία την Τετάρτη δεν θα μπορεί να παίξει για την Τότεναμ το Σάββατο. Αυτό είναι γελοίο", τόνισε ο τεχνικός των πετεινών, Χάρι Ρέντναπ.

Σήμερα πάντως η αγγλική ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως ο Καπέλο γνωρίζει πολύ κατά την κατάσταση του Κινγκ, απλά ήθελε να την δει από κοντά και να του δώσει την ευκαιρία να είναι στην ομάδα και ζήσει το κλίμα της, ενώ τόνισε πως δεν πάρει κανένα απολύτως ρίσκο.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες

Ντέιβιντ Τζέιμς (Πόρτσμουθ), Μπεν Φόστερ (Μαν. Γιουν.), Ρόμπερτ Γκριν (Γουέστ Χαμ).

Αμυντικοί
Τζόλεον Λέσκοτ, Φιλ Τζαγκιέλκα, Λέιτον Μπέινς (Έβερτον), Άσλει Κόουλ, Τζον Τέρι (Τσέλσι), Ρίο Φέρντιναντ (Μάν. Γιουν.), Γκλεν Τζόνσον (Πόρτσμουθ), Λέντλεϊ Κινγκ (Τότεναμ), Μάθιου Άπσον (Γουέστ Χαμ).

Μέσοι
Γκάρετ Μπάρι (Άστον Βίλα), Ντέβιντ Μπέκαμ (Μίλαν), Στιούαρντ Ντάουνινγκ (Μίντλεσμπρο), Μίκαελ Κάρικ (Μάν. Γιουν.), Στίβεν Τζέραρντ (Λίβερπουλ), Φρανκ Λάμπαρντ (Τσέλσι), Άαρον Λένον (Τότεναμ), Σον Ράιτ-Φίλιπς (Μάν. Σίτι).

Επιθετικοί
Γουέιν Ρούνεϊ (Μάν. Γιουν.), Έμιλ Χέσκεϊ (Άστον Βίλα), Πίτερ Κράουτς (Πόρτσμουθ), Κάρλτον Κόουλ (Γουέστ Χαμ).





























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ