ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Έξι αγγλικοί σύλλογοι για Μιλιβόγεβιτς"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÃÉÏÕÍÃÊ ÌÐÏÉÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - YOUNG BOYS EUROKINISSI SPORTS

Δημοσίευμα του εξωτερικού φέρνει τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς στο στόχαστρο της... μισής Premier League, κάνοντας λόγο για ενδιαφέρον έξι αγγλικών συλλόγων για τον Σέρβο διεθνή μέσο.

Δεν είναι κρυφό ότι ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς με τις εμφανίσεις του την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έχει μπει στο στόχαστρο συλλόγων του εξωτερικού, με τον Ολυμπιακό να έχει απορρίψει ήδη κρούση της Λέστερ για τον Σέρβο διεθνή μέσο.

Πάντως τα δημοσιεύματα για τον παίκτη και την δημοτικότητα του στην Αγγλία δεν σταματάνε, καθώς το βράδυ της Κυριακής (22/1) το ESPN έκανε μια εκτενή αναφορά στον Μιλιβόγεβιτς τοποθετώντας τον στη λίστα έξι (!) συλλόγων της Premier League. Το συγκεκριμένο δημοσίευμα μάλιστα επικαλείται πηγές κοντά στον Ολυμπιακό.

Στο εν λόγω ρεπορτάζ γίνεται μια μίνι αναφορά στα πεπραγμένα του Σέρβου μέσου τη φετινή σεζόν και το ενδιαφέρον που υπάρχει στο πρόσωπο του από τις Χαλ, Σάουθαμπτον, Γουότφορντ και Σάντερλαντ, ενώ στο κόλπο παραμένει η Λέστερ αλλά και η Γουέστ Χαμ.

Αναφορικά με την περίπτωση της Χαλ -που έχει ήδη αποκτήσει από τους Πειραιώτες δανεικό, με οψιόν αγοράς για το καλοκαίρι, τον Ελαμπντελαουί- γίνεται σύνδεση με τον Μάρκο Σίλβα και την κοινή του θητεία με τον παίκτη στον Ολυμπιακό. Όπως δηλαδή και στην περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο μοιάζει δύσκολο να σημειωθούν εξελίξεις που θα αφορούν την παραχώρηση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς σε σύλλογο του εξωτερικού, ωστόσο το καλοκαίρι αναμένεται να φτάσουν ιδιαίτερα ελκυστικές οικονομικά προτάσεις στον Ολυμπιακό για την πώληση του Σέρβου διεθνή χαφ.

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πρώτη ήττα για Μπασακσεχίρ, ο Ετό "σκότωσε" την Οσμάνλισπορ
Στη γιορτή των Σχολών Μανθάτης, Ανδρούτσος και Ρέτσος
Οι "γρίφοι" με Ανσαριφάρντ και Καπίνο
Το μήνυμα του Στέφανου Καπίνο στο instagram για την επιστροφή του
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ΑΠΟΘΕΩΝΕΙ τους μικρούς και στέλνει μήνυμα στους οπαδούς της ομάδας
Ύμνοι Κεϊρός για Ανσαριφάρντ
Στο Φάληρο σκάουτερ της Τράμπζονσπορ
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ