ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι "γρίφοι" με Ανσαριφάρντ και Καπίνο

Οι "γρίφοι" με Ανσαριφάρντ και Καπίνο
Ανσαριφάρντ

Ποια η αίσθηση που επικρατούσε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη για τους δύο “ερυθρόλευκους” ενόψει συνέχειας. Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Ιρανός και τι θα γίνει όταν ο Λεάλι θα ξεπεράσει την ίωση;

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ βρέθηκε στο επίκεντρο των ρεπορτάζ τις τελευταίες δυο-τρεις μέρες με αφορμή τον αποκλεισμό του από την αποστολή με την Ξάνθη και τα όσα δήλωσε ο Πάουλο Μπέντο.

Επίσης, ο Στέφανος Καπίνο ήταν το κεντρικό πρόσωπο πριν από το ματς με τον Παναιτωλικό, όταν έγινε γνωστό ότι είχε ξεπεράσει τον τραυματισμό του και ο Μπέντο προτιμούσε τον Λεάλι.

Τα ερωτήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες πλέον είναι πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Ανσαριφάρντ και τι θα συμβεί με τον Καπίνο όταν ο Λεάλι αναρρώσει από την ίωση που τον ταλαιπώρησε (σ.σ. ψηνόταν στον πυρετό για δύο μέρες!).

Η αίσθηση που επικρατούσε μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη είναι πώς ο Ανσαριφάρντ φαίνεται πώς θα βρεθεί τελικά στη 18άδα με τον Άρη στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης (25/1). Ο αποκλεισμός του από την Ξάνθη δεν προκάλεσε έκπληξη για τους καλά γνωρίζοντες τα του Ρέντη. Θα προκαλέσει όμως έκπληξη αν δεν μπει στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη.

Όσο για τον Καπίνο; Το πλάνο του 2017 έλεγε ότι ο Στέφανος θα έπαιζε στο Κύπελλο και ο Λεάλι στο πρωτάθλημα. Ο Καπίνο λοιπόν θα βρεθεί στα γκολπόστ στο ματς με τον Άρη. Δεν μπορεί να ειπωθεί όμως με σιγουριά το ότι θα δώσει το “παρών” στο αρχικό σχήμα και στο παιχνίδι με την Βέροια την παραπάνω Κυριακή (29/1) στην Ημαθία για το πρωτάθλημα. Οι πιθανότητες γέρνουν προς τον Λεάλι.

Αναφορικά με τους Μποτία και Μάρτινς, ο Ισπανός αμυντικός αισθάνεται καλύτερα από τη θλάση που υπέστη στη γάμπα και θα δώσει τη “μάχη” του για να προλάβει τον Άρη. Αντιθέτως, πιο πίσω δείχνει να είναι ο Μάρτινς, ο οποίος λογικά θα επανεμφανιστεί με την Βέροια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ