ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Ρεάλ και Βέρντερ!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με Ρεάλ και Βέρντερ!
Λεμονής

Πρωτοφανές sold out! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες με Ρεάλ Μαδρίτης και Βέρντερ Βρέμης

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Το Τμήμα Διαχείρισης Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας για τα εξής:

Μετά τις δύο πρώτες ημέρες διάθεσης ηλεκτρονικών - ονομαστικών εισιτηρίων μέσω internet και επανδρωμένων εκδοτηρίων στα μέλη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τα εισιτήρια για τους εντός έδρας αγώνες Champions League, με την REAL MADRID CF και την WERDER BREMEN εξαντλήθηκαν.

Όσον αφορά στα εισιτήρια του αγώνα με την WERDER BREMEN, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ υποχρεούται βάσει κανονισμού να δεσμεύσει το 5% της χωρητικότητας του Γηπέδου για τους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

Σε περίπτωση που η WERDER BREMEN δεν κάνει χρήση του δικαιώματος της για όλο το ποσοστό, τότε το υπόλοιπο θα διατεθεί στους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Ο αριθμός των εισιτηρίων για τους αγώνες με ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ και ΑΕΚ είναι περιορισμένος, ενώ η διάθεση των εισιτηρίων για τις υπόλοιπες αγωνιστικές Πρωταθλήματος Super League συνεχίζεται κανονικά έως την Δευτέρα 29/10 για τα μέλη με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Ημέρες και ώρες λειτουργίας επανδρωμένων εκδοτηρίων

Παρασκευή 26/10 10:00 - 18:00

Σάββατο 27/10 10:00 - 15:00

Δευτέρα 29/10 10:00 - 18:00















".

Λεμονής: "Συγχαρητήρια στους παίκτες"

Η αποστολή του Ολυμπιακού αφίχθη το μεσημέρι της Πέμπτης (25/10) στην Ελλάδα από τη Μαδρίτη, μετά την εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Ρεάλ για το Champions League. Ο Τάκης Λεμονής έκανε δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", μοιράζοντας συγχαρητήρια στους παίκτες του.

" Τα συναισθήματά μας είναι ανάμεικτα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την εμφάνισή τους και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Δεν θέλουμε να κάνουμε υπολογισμούς. Εμείς κοιτάζουμε το επόμενο ματς με την Ρεάλ, όπου πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι και να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Στο τέλος θα δούμε τι μπορούμε να καταφέρουμε", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, προσθέτοντας:

" Τώρα πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στον αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο εικοσαήμερο με συνεχείς αγώνες και πρέπει να αντεπεξέλθουμε. Με προβληματίζει μόνο η κόπωση των ποδοσφαιριστών μου".

Πρόβλημα με Λεντέσμα, μέσα ο Κωνσταντίνου

Οι ποδοσφαιριστές της πειραϊκής ομάδας γυμνάστηκαν την Πέμπτη (25/10) στις 17:00. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν κόντρα στη Ρεάλ, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά. Στο πρόγραμμα της ομάδας πήρε μέρος και ο Κωνσταντίνου, ενώ ο Λεντέσμα, που έχει ένα τράβηγμα στον δεξιό δικέφαλο, έκανε θεραπεία και θα επανεξεταστεί την Παρασκευή (26/10).

Θεραπεία έκανε και ο Γκαλέτι, που έχει μία κάκωση στο δεξί γόνατο, όμως η κατάσταση του τραυματισμού του δεν εμπνέει ανησυχία. Οι Παπαδόπουλος και Μπούτινα συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Ντομί ακολούθησε πρόγραμμα που περιελάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γήπεδο.

Την Παρασκευή (26/10) οι "ερυθρόλευκοι" θα προπονηθούν στις 17:00.

*Η ΕΠΟ γνωστοποίησε την Πέμπτη (25/10) στην πειραϊκή ΠΑΕ ότι το παιχνίδι Ολυμπιακός-Ρεάλ Μαδρίτης για το Champions League, θα παρακολουθήσει ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Ότο Ρεχάγκελ και ο βοηθός του, Γιάννης Τοπαλίδης.

*Ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε με το πιο "τσουχτερό" πρόστιμο από τις υπόλοιπες ΠΑΕ που είχαν κληθεί σε απολογία από το πρωτοβάθμιο όργανο της Σούπερ Λίγκας. Σήμερα, η τριμελής επιτροπή επέβαλλε στους "ερυθρόλευκους" 6.000 ευρώ για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών τους στον αγώνα της 5ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο.





















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ