EURO 2020

Euro 2020, Πορτογαλία - Γερμανία: Ανατροπή για την Μάνσαφτ με αυτογκόλ του Γκερέιρο

Οι παίκτες της Γερμανίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Πορτογαλία σε παιχνίδι για τα τελικά του Euro 2020
Οι παίκτες της Γερμανίας πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Πορτογαλία σε παιχνίδι για τα τελικά του Euro 2020 @ 2021 MATTHIAS HANGST/AP IMAGES

H Γερμανία χρειάστηκε ελάχιστο χρόνο για να κάνει την ανατροπή απέναντι στην Πορτογαλία, καθώς μετά την ισοφάριση με αυτογκόλ του Ντίας στο 35' ήρθε και το 2-1 για την ομάδα του Γιόαχιμ Λεβ με νέο αυτογκόλ, αυτή τη φορά του Γκερέιρο.

Όταν μία ομάδα αντιμετωπίζει την Γερμανία δεν πρέπει να αισθάνεται ποτέ ήσυχη και αυτό το αντιλήφθηκε με τον πλέον επώδυνο τρόπο η Πορτογαλία, αφού αν και προηγήθηκε στο 15' με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έπεσε θύμα ανατροπής στο ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο του Euro 2020 πριν καν το ματς φτάσει στο 40ο λεπτό.

Το 1-1 έγινε στο 35' με αυτογκόλ του Ρούμπεν Ντίας ενώ το προβάδισμα για τους παγκόσμιους πρωταθλητές του 2014 ήρθε με περιπετειώδες τρόπο.

Μετά από φάση διαρκείας και αρκετές κόντρες, η μπάλα έφτασε τελικά στον Κίμιχ που έκανε το γύρισμα από το ύψος της μικρής περιοχής και ο Γκερέιρο άθελά του ξετίναξε τα δίχτυα της εστίας του Ρουί Πατρίσιο.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ