EURO 2020

Euro 2020, Πορτογαλία - Γερμανία: Ο Ρονάλντο έκανε το 1-0 από ασίστ του Ζότα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Πορτογαλία κόντρα στην Γερμανία στο Euro 2020
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο πανηγυρίζει γκολ του με την Πορτογαλία κόντρα στην Γερμανία στο Euro 2020 @ 2021 MATTHIAS SCHRADER/AP IMAGES

Η Πορτογαλία άνοιξε το σκορ στο 15ο λεπτό κόντρα στην Γερμανία με σκόρερ τον "συνήθη ύποπτο", Κριστιάνο Ρονάλντο, που προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από μία φοβερή κούρσα του και ασίστ που δέχτηκε από τον Ντιόγκο Ζότα.

Στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής για τον 6ο όμιλο του Euro 2020, η Γερμανία ήταν πιο επιθετική και μάλιστα είχε και γκολ με τον Γκόζενς που ακυρώθηκε στο 6ο λεπτό, όμως εκείνη που βρήκε πρώτη δίχτυα ήταν η Πορτογαλία.

Αυτό το πέτυχε μέσα από μία άριστα ξεδιπλωμένη αντεπίθεση, με τους Ίβηρες να φεύγουν ταχύτατα στην κόντρα και τον Ρονάλντο να στέλνει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία μετά από εξαιρετική ασίστ που δέχτηκε από τον Ζότα.

Αυτό ήταν το τρίτο γκολ του CR7 στο Euro 2020 μετά τα δύο στην πρεμιέρα απέναντι στην Ουγγαρία και το πρώτο του απέναντι στην εθνική Γερμανίας, μετά από τέσσερα ματς απέναντι στα πάντσερ που δεν είχε καταφέρει να σκοράρει.

TAGS EURO 2020 ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ