ΙΝΤΕΡ

Έτοιμος για δυναμικό comeback ο Βιεϊρά!

Έτοιμος για δυναμικό comeback ο Βιεϊρά!
Βιεϊρά-Ίντερ

Μετά από 3 διαδοχικούς τραυματισμούς που τον κράτησαν για σχεδόν 5 μήνες εκτός δράσης, ο Πατρίκ Βιεϊρά δηλώνει έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ίντερ, αρχής γενομένης από το ματς με Σιένα στις 13 Γενάρη

Ο Γάλλος διεθνής μέσος, ο οποίος έχει αγωνιστεί μόλις μία φορά φέτος με τη φανέλα των "νερατζούρι" εξαιτίας των διαδοχικών τραυματισμών τους οποίους έχει υποστεί, αναμένεται να επιστρέψει σε πλήρεις ρυθμούς όταν η ομάδα θα κάνει μίνι προετοιμασία στη Ντουμπάι αυτή την περίοδο, ενόψει του πρώτου ματς Καμπιονάτο για το 2008.
"Το να τραυματίζεσαι συνέχεια είναι το χειρότερο πράγμα. Ίσως θα ήταν καλύτερο να τραυματιστείς για πέντε μήνες παρά το να έχεις τρεις διαδοχικούς τραυματισμούς που με κράτησε ο καθένας για 1,5 μήνα εκτός, με το που γύριζα κάθε φορά στην ενεργό δράση", τόνισε με δηλώσεις του ο Βιεϊρά και συμπλήρωσε:

"Σε κάθε περίπτωση, είχα αρκετή δύναμη για να διατηρήσω την υπομονή μου και να μη χάσω το ηθικό μου. Έκανα ό,τι ήταν δυνατό για να επανέλθω σύντομα σε τοπ επίπεδο, ενόψει μάλιστα της συμμετοχής της Γαλλίας στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος".



Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο πρώην μέσος της Άρσεναλ θα είναι έτοιμος για τον αγώνα πρωταθλήματος με τη Σιένα στις 13 Ιανουαρίου, γεγονός που θα λύσει κάπως τα χέρια του Μαντσίνι, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και σε άλλους βασικούς μέσους της ομάδας, όπως οι Φίγκο, Στάνκοβιτς και Ντακούρ (όλοι τους τραυματίες).



TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ