ΙΝΤΕΡ

Μαντσίνι: "Εμείς αξίζαμε τη νίκη"

Μαντσίνι: "Εμείς αξίζαμε τη νίκη"
Καμπιάσο-Ίντερ

Tην πεποίθηση ότι η Ίντερ κατέκτησε δίκαια τη νίκη στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης με αντίπαλο τη Μίλαν, εξέφρασε τεχνικό της Ίντερ. "Απόλαυση να νικάς σε ντέρμπι", τόνισε ο Ματεράτσι

"Υποφέραμε λίγο στα τελευταία λεπτά του δευτέρου μέρους, όμως ελέγξαμε το ματς και νικήσαμε δίκαια.

Στο πρώτο μέρος έκαναν πολύ λίγα πράγματα για να πάρουν το προβάδισμα, με τον Αντρέα Πίρλο να κάνει τη διαφορά με εκείνο το χτύπημα φάουλ",

ξεκίνησε τις δηλώσεις του ο τεχνικός των "νερατζούρι" και συνέχισε:

"Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μπορεί να μην είναι 100% έτοιμος, όμως όταν έχει τη μπάλα στα πόδια του είναι πάντα επικίνδυνος. Ο Καμπιάσο είναι σε καλή φυσική κατάσταση ενώ διανύει περίοδο μεγάλης φόρμας.

Σε αυτούς τους πρώτους μήνες μπορείς να πεις με σιγουριά ότι όλοι στην ομάδα είναι σπουδαίοι και έχουν προσφέρει σημαντικά στην επιτυχία μας".




Όσο για το γεγονός ότι οι παίκτες των "νερατζούρι" περίμεναν έξω από την φυσούνα, στοιχισμένοι σε δύο σειρές, για να χειροκροτήσουν τους αντιπάλους πριν από την έναρξη του ντέρμπι, ο "Μάντσιο" απάντησε:

"Δεν ήταν κάτι που μας το επέβαλε κανείς, ήταν κάτι που μας βγήκε αυθόρμητα. Νομίζω ότι αυτό έπρεπε να πράξουμε στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή".


"Απόλαυση να νικάς στα ντέρμπι"
Ο άνθρωπος που χάρισε στην Ίντερ το τρίποντο με το γκολ που πέτυχε στο δεύτερο μέρος (με τη... βοήθεια του Ντίντα, ο οποίος έκανε τραγικό υπολογισμό), Εστεμπάν Καμπιάσο, δήλωσε:

"Αυτά είναι τα παιχνίδια που αρέσουν περισσότερο στον κόσμο, το αντιλαμβανόμαστε όλη την εβδομάδα που προηγείται. Είναι υπέροχο να κερδίζεις, κυρίως για τους οπαδούς".


Από την πλευρά του, ο αρχηγός των Μιλανέζων, Μάρκο Ματεράτσι, ο οποίος κλήθηκε να μπει στο παιχνίδι στο 37' στη θέση του τραυματία Σάμουελ, υποστήριξε:

"Είναι απόλαυση να νικάς σε ένα ντέρμπι, ειδικά με αυτόν τον τρόπο. Μου άρεσε πολύ η θέληση της ομάδας να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ με όλες της τις δυνάμεις όταν η Μίλαν βγήκε στην επίθεση. Ήταν ένα όμορφο χριστουγεννιάτικο δώρο για τους οπαδούς μας, αλλά και για εμάς".


Με δεδομένο ότι η Ίντερ διατήρησε το +7 από τη Ρόμα δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου, οι Μιλανέζοι κατέκτησαν μαθηματικά τον τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα για 15η φορά στην ιστορία τους, με το εντυπωσιακό να είναι πως στις προηγούμενες 14 φορές που είχε κόψει πρώτη το νήμα το χειμώνα είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα στο τέλος της σεζόν.












TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ