ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ετοιμοπόλεμοι Χολέμπας και Ορμπάιθ

Ετοιμοπόλεμοι Χολέμπας και Ορμπάιθ
INTIME SPORTS

Ευχάριστα μαντάτα για τον Ερνέστο Βαλβέρδε καθώς Χολέμπας και Ορμπάιθ προπονήθηκαν κανονικά και είναι στη διάθεσή του για το ματς του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό (14/1, 19:30).

Λίγες ώρες μετά τη νίκη επί του Θρασύβουλου και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε, ξεκίνησαν την προετοιμασία του για την αναμέτρηση του πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.

Χρόνος για ξεκούραση άλλωστε δεν υπάρχει και έτσι οι Πειραιώτες καλούνται να κάνουν μια μίνι προετοιμασία για το ματς με την ομάδα της Βοιωτίας. Το ευχάριστο για τους ενδεκαδάτους παίκτες του Ολυμπιακού, είναι πως δεν έπαιξαν (οι περισσότεροι τουλάχιστον) στο ματς Κυπέλλου και πήραν ανάσες ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Οι επιλογές του Ισπανού προπονητή αυξάνονται πάντως, αφού τόσο ο Πάμπλο Ορμπάιθ, όσο και ο Χοσέ Χολέμπας προπονήθηκαν κανονικά την Πέμπτη και έτσι η ομάδα μπορεί να υπολογίζει σ' αυτούς.

Αντίθετα, ο Γιάννης Μανιάτης έκανε θεραπεία και ατομικό στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Λιούμπομιρ Φέισα συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Όσο για τον άτυχο Μάρκο Πάντελιτς , φυσικά και δεν προπονήθηκε αφού κληρονόμησε από το χθεσινό ματς ένα θλαστικό τραύμα και του έγινε αλλαγή στην επίδεση, ενώ στη συνέχεια αποχώρησε από του Ρέντη.

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδας για την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Λεβαδειακό στο "Γ. Καραϊσκάκης", θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, με προπόνηση που θα ξεκινήσει στις 19:00.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ