ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Χάνει τον Πάντελιτς για τουλάχιστον 2 εβδομάδες

Χάνει τον Πάντελιτς για τουλάχιστον 2 εβδομάδες
INTIME SPORTS

Άτυχος στάθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς, καθώς την ημέρα που επέστρεψε στα γκολ (πέτυχε δύο), τραυματίστηκε και μένει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.

Άσχημα ξεκίνησε το 2012 για τον Μάρκο Πάντελιτς. Αρχικά είδε την ομάδα του να γκελάρει με την Δόξα Δράμας (έπαιξε στο πρώτο μέρος), ενώ στο δεύτερο ματς του κόντρα στον Θρασύβουλο αποχώρησε τραυματίας.

Ο Σέρβος επιθετικός, πρόλαβε βέβαια να πετύχει δύο γκολ, να ανοίξει δηλαδή και να κλείσει τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Θρασύβουλο και να της χαρίσει την πρόκριση για τους "8" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Λίγο μετά το 3-0, ο 34χρονος σέντερ φορ δέχτηκε ένα σκληρό τάκλιν από τον Βασιλείου και αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο. Ο κόσμος τον αποθέωσε, ενώ αποδοκίμασε τον άσο του Θρασύβουλου μόλις πέρασε αλλαγή μετά από κάποια λεπτά.

Η ανησυχία των ανθρώπων του Ολυμπιακού ήταν μεγάλη και όχι τυχαία, καθώς αποδείχθηκε πως θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Συγκεκριμένα, αποκόμισε ένα βαθύ θλαστικό τραύμα στο αριστερό γόνατο, του έγιναν ράμματα και θα του αφαιρεθούν σε 15 μέρες.

Ο Πάντελιτς θα κάνει επίσης εξετάσεις, αλλά όπως φαίνεται θα χάσει τα ματς με Λεβαδειακό (εντός) και Skoda Ξάνθη (εκτός).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ