ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ετοιμοι Λέτο, Σιμάο και δοκιμή Ρούκα

Ετοιμοι Λέτο, Σιμάο και δοκιμή Ρούκα
Καντέ, Σισέ, Λέτο, προπόνηση, Παναθηναϊκός

Ετοιμοπόλεμοι οι Λέτο και Σιμάο ενόψει Λεβαδειακού. Εκπληξη με δοκιμή Ρουκάβινα αντί Κατσουράνη

Με Λέτο και Σιμάο και... Ρούκα

Ευχάριστα νέα ήρθαν για τον τεχνικό προέκυψαν για τον Νίκο Νιόπλια στην προπόνηση της Παρασκευής. Συγκεκριμένα, ο Κοζανίτης τεχνικός είδε τον Σεμπάστιαν Λέτο να προπονείται κανονικά, ξεπερνώντας τα συμπτώματα ίωσης που είχε και τον κράτησαν μακριά την προηγούμενη μέρα. Στα συν και η επιστροφή του Σιμάο Μάτζε Τζούνιορ που ακολούθησε αποθεραπεία.

Ο άσος από την Μοζαμβίκη επέστρεψε τα ξημερώματα και κρίθηκε σκόπιμο να προφυλαχθεί από το ιατρικό και τεχνικό τιμ για να μην επιβαρυνθεί με κούραση και να είναι ετομοπόλεμος στο ματς της Κυριακής, κάνοντας προπόνηση το Σάββατο.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ταχύτητες, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και δίτερμα στα 3/4 του γηπέδου. Εκεί ο 45χρονος προπονητής του "τριφυλλιού" δοκίμασε για λίγο στους βασικούς και τον Αντε Ρουκάβινα αντί του εμφανώς "κουρασμένου" Κώστα Κατσουράνη και πλέον απομένει να διαπιστώσουμε αν θα κάνει την έκπληξη να επιλέξει τον Κροάτη μεσοεπιθετικό σε ρόλο αντι-Νίνη, πίσω από τον Σισέ.

Δίλλημα του Ελληνα τεχνικού είναι αν θα χρησιμοποιήσει εξ' αρχής τον Λέτο ή θα δώσει χρόνο συμμετοχής στον Χριστοδουλόπουλο. Στην δεξιά πλευρά της άμυνας είναι δεδομένη η παρουσία του Μαρίνου αντί του τιμωρημένου Βύντρα. Χρόνο συμμετοχής δεν αποκλείεται (ανάλογα και με την έκβαση του ματς) να πάρει ο Πετρόπουλος που σημείωσε τρία γκολ στο "οικογενειακό διπλό".

Μάχη με τον χρόνο δίνει ο Σωτήρης Νίνης. Ο διεθνής μεσοεπιθετικό ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, δεν υπολογίζεται για την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό και δίνει μάχη με το χρόνο για να είναι έτοιμος στο ματς της Πέμπτης με την Σταντάρ Λιέγης για τους "16" του Europa League.

Το πρόγραμμα με την Σταντάρ Λιέγης



Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της επόμενης εβδομάδας ενόψει της άφιξης και φιλοξενίας της Σταντάρ Λιέγης. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής: " Η αποστολή της Σταντάρτ Λιέγης θα έρθει στην Αθήνα την Τετάρτη (10/3, 12:30) με πτήση τσάρτερ από την Λιέγη.

H συνέντευξη Τύπου του προπονητή της, Ντομινίκ Ντ’ Ονόφριο θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο ΟΑΚΑ και η Σταντάρτ Λιέγης θα προπονηθεί από τις 19:30 έως τις 20:30 στον ίδιο χώρο. Η προπόνηση της Σταντάρτ θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά.





H συνέντευξη Τύπου του Νίκου Νιόπλια θα πραγματοποιηθεί την ίδια μέρα, Τετάρτη (10/3) στις 18:30 στο ΟΑΚΑ, ενώ η προπόνηση των "πράσινων" θα διεξαχθεί στο αθλητικό κέντρο της Παιανίας στις 20:30. Η προπόνηση του Παναθηναϊκού θα είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ μόνο για τα 15 πρώτα λεπτά."











TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ