ΑΕΚ

Ετοιμάζει τον μικρό

Ετοιμάζει τον μικρό
παπασταθοπουλος

Παίκτης... πασπαρτού φαίνεται πως έχει γίνει ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στα χέρια του Λορέντσο Σέρα Φερέρ

Παίκτης, ειδικών αποστολών φαίνεται πως είναι πλέον στην ΑΕΚ ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Ο νεαρός αμυντικός, ο οποίος ακόμα δεν έχει συμμετοχή στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει ήδη κάνει το ντεμπούτο του στο Τσαμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Λιλ την προηγούμενη αγωνιστική και ετοιμάζεται και για την δεύτερη...

...ή τουλάχιστον αυτό έδειξε η σημερινή προπόνηση της Ένωσης, κατά την οποία ο τεχνικός της ομάδας τον χρησιμοποίησε ως δεξί μπακ, στην θέση δηλαδή που κάλυψε ο τραυματίας (πλέον) Παουτάσο στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι και μετά το πέρας της τελευταίας προπόνησης των "κιτρινόμαυρων" πριν από τον αγώνα με την Λιλ ο Φερέρ φαίνεται πως θα παρατάξει για μια ακόμα φορά την ομάδα του με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα (την νίκη επί του Παναθηναϊκού).

Τα πλάνα του Ισπανού για την ενδεκάδα λοιπόν έχουν ως εξής:

Ο Σορεντίνο όπως είναι φυσικό θα υπερασπιστεί της εστία της ομάδας του. Το δεξί άκρο της άμυνας, θα καλύψει πιθανότατα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ενώ αριστερά θα βρίσκεται ο Νίκος Γεωργέας. Οι Μπρούνο Τσιρίλο και Τραϊανός Δέλλας, θα αποτελέσουν το κεντρικό αμυνικό δίδυμο της ΑΕΚ, καθώς αμφότεροι ικανοποίησαν τον προπονητή τους, με την απόδοσή τους στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Στο 4-4-2 που έχει επιλέξει ο Φερέρ με ρόμβο στο κέντρο, το τελευταίο θα αποτελείται από τους Άκη Ζήκο (σε ρόλο αμυντικού χαφ), τον Έμερσον που θα καλύψει την δεξιά πλευρά, τον Μαντούκα που θα παίξει αριστερά ενώ πίσω από τους επιθετικούς θα βρεθεί ο Ντάνιελ Τόζερ.

Τέλος, στην επίθεση σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η θέση του Νίκου Λυμπερόπουλου, ο οποίος όταν δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού, δεν κουνιέται από την ενδεκάδα της ομάδας, ενώ η δεύτερη θέση παίζεται ανάμεσα στους Σέζαρ και Καπετάνο.

* Ο Καμπάνταης, ο οποίος ξεκίνησε βασικός στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με το "τριφύλλι", έχει μείνει εκτός αποστολής.

H αποστολή της 'Ενωσης:

Από 20 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα Champions League με τη Λι . Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης επέλεξε τους: Χιώτη, Σορεντίνο, Χέτεμαϊ, Λυμπερόπουλο, Τσιρίλο, Καπετάνο, Μαντούκα, Τόζερ, Ντελίμπασιτς, Κυριακίδη, Μόρα, Ζούλιο Σέζαρ, Δέλλα, Λαγό, Έμερσον, Ουντέζε, Γεωργέα, Λάκη, Παπασταθόπουλο, Ζήκο.




















TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ