CHAMPIONS LEAGUE

Πιέλ: "Ήρθαμε για τη νίκη"

Πιέλ: "Ήρθαμε για τη νίκη"
λιλ, πιελ, οντεμβιγκι

Ο Κλοντ Πιέλ τόνισε πως η Λιλ έχει στόχο μόνο τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ

Ο προπονητής της Λιλ πρόσθεσε: " Ποτέ δεν μπαίνουμε στο γήπεδο για να πάρουμε ένα βαθμό, αλλά πάντα παίζουμε για τους τρεις. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο εναντίον της ΑΕΚ".

Οι κλιματολογικές συνθήκες που επικρατούν στην Αθήνα δεν τον προβληματίζουν ιδιαίτερα: " Είμαι πιο συνηθισμένος από εσάς εδώ στην Αθήνα σε τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες. Σίγουρα όταν υπάρχει βροχή είναι διαφορετικά, αλλά εμείς είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και δεν νομίζω πως θ' αντιμετωπίσουμε ιδιαίτερα προβλήματα".

Για την ΑΕΚ, ο Πιέλ μόνο καλά λόγια είχε να πει: " Όπως φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας η ΑΕΚ είναι μια αρκετά ποιοτική ομάδα. Μας δημιούργησε αρκετές δυσκολίες και επιμείναμε πολύ μέχρι να φτάσουμε στη νίκη. Γι' αυτό είχα δηλώσει μετά τον αγώνα στη Γαλλία, ότι και ο ένας βαθμός στην Αθήνα θα ήταν για εμάς επιτυχία".

Όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές, έτσι και τώρα ο προπονητής της Λιλ δεν θέλησε ν' αποκαλύψει τα πλάνα του για την ενδεκάδα: " Έχω αποφασίσει πως θα παίξουμε, αλλά αυτό είναι κάτι που θα φανεί αύριο το βράδυ. Έχουμε εναλλακτικές λύσεις".

Τέλος, αναφέρθηκε μετά από σχετικό ερώτημα και στον Κεϊτά, του οποίου η απόδοση στο πρώτο παιχνίδι ήταν αρκετά καλή και σίγουρα θα προσεχθεί ιδιαίτερα στο αυριανό ματς: " Το πως θ' αντιμετωπιστεί ο Κεϊτά αυτό απασχολεί μόνο τον προπονητή της ΑΕΚ. Δεν μπορώ να ξέρω αν το τεχνικό τιμ της αντίπαλης ομάδας λαμβάνει ξεχωριστά υπόψη του το ατομικό παίξιμο του κάθε ποδοσφαιριστή για να καθορίσει την τακτική του".

Ταυλαρίδης: "Δεν θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα"
Τους ποδοσφαιριστές της γαλλικής ομάδας εκπροσώπησε ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος συμφώνησε με τον προπονητή του για το στόχο της Λιλ: " Δεν πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει η ατμόσφαιρα της εξέδρας, διότι έχουμε παίξει σε γήπεδα με πιο καυτές έδρες, όπως στη Μασσαλία. Είμαστε όλοι προετοιμασμένοι κι εγώ προσωπικά γι' αυτό το παιχνίδι. Επίσης, είμαι προετοιμασμένος ν' ακούσω και τυχόν αρνητικά συνθήματα από τον κόσμο. Έτσι είναι οι οπαδοί κι εγώ δεν μπορώ να τους αλλάξω".

Ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός πρόσθεσε: " Σίγουρα η ΑΕΚ θα θέλει περισσότερο τη νίκη και με την προσθήκη του Δέλλα στα μετόπισθεν γίνεται ακόμη πιο δυνατή. Σεβόμαστε την ΑΕΚ, αλλά δεν την φοβόμαστε. Ο προπονητής μας έχει μεταδώσει τη νοοτροπία του νικητή και σε κάθε ματς μπαίνουμε για να κερδίσουμε. Είτε έχουμε απέναντί μας την ΑΕΚ, είτε τη Μίλαν. Εμείς θα μπούμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

Τέλος, ο Κλοντ Πιέλ, ρωτήθηκε αν υπολογίζει το Ματιέ Ρομπέιγ, μετά το πρόβλημα τραυματισμού του: " Οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως πάει πολύ καλά μετά την επέμβαση που έκανε. Θα δούμε αύριο".














TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ