ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Εθνική Γαλλίας: Η αγκαλιά των Μπενζεμά - Εμπαπέ μετά το Champions League της Ρεάλ

Εθνική Γαλλίας: Η αγκαλιά των Μπενζεμά - Εμπαπέ μετά το Champions League της Ρεάλ
PRINT SCREEN

Η συνεργασία των Μπενζεμά - Εμπαπέ σε συλλογικό επίπεδο ναυάγησε μετά από την επιλογή του δεύτερου να μείνει στην Παρί όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να κάνουν μία θερμή αγκαλιά στην πρώτη συγκέντρωση της Γαλλίας ενόψει του Nations League.

Ο Καρίμ Μπενζεμά είχε σφοδρή επιθυμία να συνεργαστεί με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην Ρεάλ και την είχε διαμηνύσει ουκ ολίγες φορές τους τελευταίους μήνες, ωστόσο η έκβαση του σίριαλ τον απογοήτευσε από τη στιγμή που ο συμπατριώτης του επέλεξε να σνομπάρει την πρόταση των μερένγκες και να επεκτείνει τη συνεργασία του με την Παρί μέχρι το 2025.

Από την πλευρά του ο ίδιος πανηγύρισε πριν από λίγα 24ωρα την κατάκτηση του Champions League με την Ρεάλ και την ίδια ώρα οι οπαδοί των Μαδριλένων "στόλιζαν" με υβριστικά συνθήματα τον φορ της Παρί για την άρνησή του να μετακομίσει στην ομάδα τους, με τη σχέση πάντως των δύο παικτών να παραμένει καλή.

Φρόντισαν μάλιστα να δείξουν σε όλους ότι δεν τους χωρίζει το παραμικρό, αφού στην πρώτη συγκέντρωση της εθνικής Γαλλίας το απόγευμα της Δευτέρας, μετά την στέψη της Ρεάλ ως πρωταθλήτριας Ευρώπης για 14η φορά στην ιστορία της, αμφότεροι ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.

Και αυτό γιατί η άφιξη του Μπενζεμά στην αποστολή (τελευταίος λόγω της συμμετοχής του με τους Μαδρλένους στον τελικό) βρήκε τον Εμπαπέ να σπεύδει προς το μέρος του και να τον αγκαλιάζει θερμά, με το χαμόγελο και των δύο να κόβει τη φόρα σε όσους προέβλεπαν άβολη ατμόσφαιρα στο στρατόπεδο των μπλε.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Εμπαπέ θα πάρει φανέλα βασικού από το Ντιντιέ Ντεσάμπ στο παρθενικό ματς της Γαλλίας στο Nations League στις 3 Ιουνίου απέναντι στην Δανία, ενώ ο Μπενζεμά αναμένεται να βρεθεί στον πάγκο για να πάρει ανάσες.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΑΛΛΙΑ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ NATIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ