CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022, Ρεάλ: Οι οπαδοί της φώναξαν ρυθμικά υβριστικό σύνθημα για τον Εμπαπέ

Τελικός Champions League 2022, Ρεάλ: Οι οπαδοί της φώναξαν ρυθμικά υβριστικό σύνθημα για τον Εμπαπέ
PRINTSCREEN

Η επιλογή του Κιλιάν Εμπαπέ να απορρίψει την πρόταση της Ρεάλ δεν έχει ξεχαστεί από μερίδα οπαδών των Μαδριλένων, με αποτέλεσμα να φωνάξουν ρυθμικά υβριστικό σύνθημα για τον Γάλλο την ώρα των πανηγυρισμών για το 14ο Champions League.

Η Ρεάλ έραψε το 14ο αστέρι στη φανέλα της με την κατάκτηση του Champions League στο Παρίσι, επικρατώντας με 1-0 της Λίβερπουλ, και όπως ήταν αναμενόμενο ο Κάρλο Αντσελότι και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς κατά την επιστροφή τους στην ισπανική πρωτεύουσα.

Επίκεντρο των πανηγυρισμών ήταν φυσικά η Πλατεία Θιμπέλες, με κάποιους μάλιστα εξ αυτών βρίσκουν την ευκαιρία για να επιτεθούν φραστικά στον Κιλιάν Εμπαπέ, αρνούμενοι να του συγχωρέσουν το ότι γύρισε την πλάτη στους μερένγκες για να μείνει στην Παρί.

"Κιλιάν Εμπαπέ, π@@@@@@ς γιε", ήταν το σύνθημα που ακούστηκε έντονα από το μαδριλένικο πλήθος την ώρα που μιλούσε ο Μαρσέλο, γεγονός που έκανε μάλιστα τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ να αισθανθεί ιδιαίτερη αμηχανία πάνω στο βήμα.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙΛΙΑΝ ΕΜΠΑΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ