CHAMPIONS LEAGUE

Τελικός Champions League 2022: Οπαδός της Ρεάλ "τρόλαρε" τον Εμπαπέ

Οπαδοί της Ρεάλ στο Παρίσι και με φανέλα Εμπαπέ
Οπαδοί της Ρεάλ στο Παρίσι και με φανέλα Εμπαπέ PRINT SCREEN

Ένας οπαδός της Ρεάλ πήγε στο πάρτι που έστησαν οι οπαδοί των μερένγκες στο Παρίσι πριν από (28/05, 22:00, COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24) κρατώντας στα χέρια του φανέλα του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, κοροϊδεύοντάς τον για τη μη κατάκτηση Champions League μέχρι τώρα.

Οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν κατακλύσει τους δρόμους του Παρισίου, ενόψει του τελικού του Champions League (28/05, 22:00, COSMOTE Sport 1, MEGA και LIVE SPORT24). Το κλίμα είναι αρκετά γιορτινό, με τους οπαδούς να τραγουδούν συνθήματα των μερένγκες, ωστόσο ένας εξ αυτών μαγνήτισε τα βλέμματα, καθώς είχε στα χέρια του φανέλα του Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, τον οποίο τρόλαρε επειδή δεν έχει κατακτήσει Champions League.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γάλλος μεσοεπιθετικός αποτέλεσε μήλον της έριδος ανάμεσα στους Παριζιάνους και τους Μαδριλένους, επιλέγοντας στο τέλος να ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν για άλλα τρία χρόνια. Οι οπαδοί της Ρεάλ ήταν έτοιμοι να τον υποδεχθούν στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου, αλλά από ότι φαίνεται κάποιοι δεν τον ξεχνούν καθόλου.

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΤΕΛΙΚΟΣ CHAMPIONS LEAGUE 2022 ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ