ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ερχονται νέα από το γηπεδικό

Ερχονται νέα από το γηπεδικό
Βοτανικος

Με αγωνία αναμένεται την Τρίτη, η συνάντηση της Τίνα Μπιρμπίλη με τους ιθύνοντες της ΓΗΠΕΛ για Βοτανικό

Συγκεκριμένα, η Υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Τίνα Μπιρμπίλη θα έχει "ραντεβού" με τους ιθύνοντες της εταιρείας (ΓΗΠΕΛ) που έχει συσταθεί για το γήπεδο στο Βοτανικό, του Δήμου Αθηναίων, αλλά και της εταιρείας του Μπάμπη Βωβού, που σχεδιάζει την κατασκευή του εμπορικού κέντρου.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η Υπουργός ΠΕΚΑ θα ανακοινώσει στις εμπλεκόμενες πλευρές την απόφαση της κυβέρνησης για το θέμα της "Διπλής Ανάπλασης", που τόσο έχει καθυστερήση. Παράλληλα, θα μιλήσει για την νέα νομοθετική ρύθμιση.

Πλέον με ενδιαφέρον αναμένεται η τοποθέτησή της για τις προθέσεις της Πολιτείας για το εμπορικό κέντρο, αφού η εταιρεία του Μπάμπη Βωβού έχει προειδοποιήσει πως θα αντιδράσει διεκδικώντας αποζημιώσεις αν δεν παρθούν αποφάσεις που εξυπηρετούν τη συνέχιση του έργου αλλά και της εταιρείας.

Επιβεβαίωσε και ο Σαμαράς

Σε ότι αφορά τις εξελίξεις πάντως και από την συνεδρίαση του ΔΣ της "πράσινης" ΠΑΕ, ο εντεταλμένος σύμβουλος του Παναθηναϊκού για την κατασκευή του γηπέδου στο Βοτανικό, Βαγγέλης Σαμαράς, ενημέρωσε τα μέλη αναφορικά με τις εξελίξεις στο μείζον θέμα.

Μάλιστα τόνισε πως έχει πληροφορίες από το Υπουργείο Περιβάλλοντος ότι τις επόμενες ώρες θα υπάρξουν εξελίξεις και μάλλον θετικές αφού η Υπουργός ΠΕΚΑ, Τίνα Μπιρμπιλή είναι έτοιμη να ανακοινώσει το νομοσχέδιο που είναι απαραίτητο για να προχωρήσει η "Διπλή Ανάπλαση".








TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ